Şeytan dövmeli kızın annesi konuştu!..

Kocaeli’nde öldürülüp elleri kesilen Nuran Dutlu’nun annesi Hediye Gümüş: “Kızım vücuduna şeytan ve dikenli tel dövmesi yaptırınca kızmıştım. O da bana ‘Anne bir gün lazım olur, beni bu dövmelerden bulursunuz’ demişti. Gerçekten de kızımı dövmelerinden teşhis ettik”

Şeytan dövmeli kızın annesi konuştu!..
Habertürk'ten Hüseyin Şentürk ve Ümran Avcı'nın haberine göre Kocaeli-Kandıra yolunun Çayırköy mevkiinde 22 Ocak 2015 tarihinde cesedi bulunan 21 yaşındaki Nuran Dutlu vahşice dövülerek öldürülmüş, elleri baltayla kesilmişti. Şüpheli olarak aranan 5 kişiden biri yakalandı ve tutuklandı.

Ancak genç kadını öldürdüğü iddia edilen gerçek zanlı hâlâ bulunamadı. Olaydan sonra Dutlu’nun hesabından 14 bin lira çekildiği belirlendi. Firari katil zanlısı Muhammed Yıldız’ın, bankadaki parayı çekebilmek için genç kadını öldürdüğü, ellerini kesip farklı yerlere gömdüğü anlaşıldı.

Manisa’da oturan Nuran Dutlu’nun annesi Hediye Gümüş, yaşadığı evlat acısına torunuyla teselli bulmayan çalışıyor.

“Kızımdan bana 4 yaşındaki torunum Nehir yadigâr kaldı” diyen Gümüş şöyle konuşuyor: “Kızımdan bir parça olan torun sevgisiyle ayakta duruyorum. Torunum annesinin öldüğünden habersiz. Olaydan sonra ‘Bekle yavrum anneni alıp evimize geleceğim’ dedim. Döndüğümde annesini sorduğunda ‘Artık annen yok’ diyemedim. Kaza yaptığını, hastanede yattığını söyledim. O da ‘Ben anneme ‘Hızlı araba kullanmak tehlikelidir’ demiştim, beni dinlememiş’ dedi. Gerçeği nasıl anlatırım bilemiyorum.”

‘KAYBOLURSAM BULURSUN DİYORDU’

Konuşurken gözyaşlarını tutamayan anne, kızının kimliğinin tespit edilmesini sağlayan dövmeleriyle ilgili kehanetini de şöyle anlattı:
“Nuran o dövmeleri 3 yıl önce yaptırmıştı. Şeytan ve dikenli tel dövmesi hoşuma gitmemişti. O da ‘Öyle deme anne, bir gün lazım olur. Kaybolursam bu dövmelerden bulursun’ demişti. Caniler yavrumun ellerini kestiler. O gün söylediği şeyler bir kehanet gibi çıktı. Gerçekten de kızım ortadan kayboldu ve cesedini o dövmelerden teşhis ettim.”

Anne Hediye Gümüş, kızının neden bu dövmeleri seçtiği ile ilgili soruya da “Yaşadıklarından” yanıtını vererek, “Babalarıyla onlar küçükken ayrıldım. Kızım yatılı Kuran kursuna gidiyordu. Bir benim bir babanın yanında derken okulu bıraktı. Evlendiği adamı, babasının mahallesinde tanıdı. Karşı çıktık ama 16 yaşında kaçarak evlendi ve aynı yıl hamile kaldı. 1 yıl sonra boşanınca benim yanıma yerleşti. ‘Hayat acımasız’ diyordum ona. O da, ‘Aman anne boşver hızlı yaşa genç öl, cesedin yakışıklı olsun” deyip duruyordu” dedi.