Sezen Aksu 50 kiloya düştü!

Son dönemde üst üste yaşadığı talihsiz olaylar Sezen Aksu'yu yıprattı. Annesinin vefatıyla başlayıp stüdyonun yanmasıyla devam eden birkaç aylık süreçte Minik Serçe, tam 15 kilo verdi.

Sezen Aksu 50 kiloya düştü!
Habertürk Gazetesi'nden İpek Durkal'ın yazısı şöyle:

İnsan bazen her şeyden herkesten kaçıp gitmek istiyor. Sezen Aksu da bir dönem bunu yaşadı. Annesinin rahatsızlığı, sonra vefatı, o dönem yaşadıkları, ülkenin durumu derken, 'Sahneyi bıraktım' diyerek kabuğuna çekildi.

Akabinde de içinde hem Aksu'ya ait, bildiğimiz - bilmediğmiz tüm şarkıların olduğu hem de başka sanatçıların albüm kayıtlarının bulunduğu stüdyosu yandı. Alevlerin içinden kurtarabildikleri tek şeyse işte bu kayıtlar oldu.

GENÇ KIZLIĞINA DÖNDÜ

Tüm bu yaşadıkları Sezen Aksu'yu hayli yıprattı. Sanatçı birkaç ay içinde 15'te fazla kilo vererek 50 kiloya düştü. Şimdi Aksu'yu görenler, zayıflığın çok yakıştığını belirterek 'genç kızlık günlerine dönmüş' diyor.

Öte yandan Aksu ruhsal olarak kendisini toparladı. Birkaç şarkı dışında, ocak ayında çıkarmayı planladığı yeni albümü hazır sayılır.

Albümde 7'si caza yakın, 7'si pop 14 şarkı yer alacak. Yine bir ömür dinlenecek slow şarkılar yapmış Aksu. Dinleyenler anlata anlata bitiremiyor. Bize de Ocak ayını beklemek düşüyor.