Sezen Aksu babasının bakımıyla yakından ilgileniyor

Geçen yıl annesini kaybeden ‘Minik Serçe’ lakaplı sanatçı Sezen Aksu’nun, 89 yaşındaki babası Sami Yıldırım için her hafta İzmir’e geldiği ortaya çıktı. Konak’taki baba evinde kalan Aksu’nun iki gün boyunca babasının bakımıyla ilgilendiği belirtildi.

Sezen Aksu babasının bakımıyla yakından ilgileniyor
Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre geçtiğimiz yıl annesi Şehriban Yıldırım'ı kaybeden ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun, hayatta olan babası Sami Yıldırım için her hafta İzmir'e gelip, iki gün boyunca babasının bakımıyla ilgilendiği öğrenildi.

KESİNLİKLE BAKICI İSTEMİYOR

Annesinin kaybının ardından her fırsatta eğitimci babası Sami Yıldırım'ın yanına İzmir'e gelen Sezen Aksu'nun, evin ve babasının tüm ihtiyaçlarıyla birebir ilgilendiği öğrenildi. 89 yaşındaki Sami Yıldırım'ın bakıcı istemediği ve bu yüzden Aksu'nun haftada bir kez babasının bakımı için İzmir'e geldiği, iki gün kalıp İstanbul'a döndüğü iddia edildi. Sezen Aksu'nun, Konak Küçükyalı'da evi olan babası Sami Yıldırım'ı defalarca İstanbul'a götürmek istediği ancak; Yıldırım'ın bunu kabul etmediği ileri sürüldü.

BABASI BAKIMEVİNDE Mİ?

Asıl soyadı Yıldırım olan Sezen Aksu'nun yaşı hayli ilerleyen babasının son dönemde bakıma muhtaç bir durumda olduğu belirtildi. Sanatçının İzmir'deki yakın çevresi, baba Yıldırım'ın sağlık hizmeti alabilmesi için bakımevine yatırıldığını ileri sürdü. Öte yandan Sezen Aksu, İzmir Mordoğan'daki denize sıfır konumunda bulunan 3 milyon lira değerindeki özel villasını satışa çıkartmış, annesinin ölümünün ardından babası için satış kararından vazgeçmişti.