Sezen Aksu: 'İçime Tuğçe kaçtı'

'Minik Serçe' lakabıyla tanınan Sezen Aksu, Bodrum konserinde yine esprileri patlattı. Minik Serçe; kendisine '20 yıl önceki halinize dönmüşsünüz' diyen bir seyircisine; 'İçime Tuğçe Kazaz kaçtı' diye yanıt verdi

Sezen Aksu: 'İçime Tuğçe kaçtı'
Takvim'de yer alan habere göre Sezen Aksu, önceki akşam Bodrum'u yıkıp geçti. Antik Tiyatro'da konser veren Minik Serçe'nin yarattığı izdiham nedeniyle konser gecikmeli başladı. Ünlü sanatçı, şarkıları kadar esprileriyle de seyircinin kalbini fethetti. Bir hayli kilo vermiş olduğu gözlenen Sezen Aksu'ya bir hayranı; "20 yıl önceki halinize dönmüşsünüz" diye seslendi.

AMELİYATLAR ERİTTİ
Bu sözler karşısında iyice neşelenen Minik Serçe, espriyi patlattı ve bir dönem oğlu Mithatcan'la aşk yaşayan Tuğçe Kazaz'a değindi: "Habire ameliyat oluyorum biliyorsunuz. Karnım içime girdi artık. İçime Tuğçe Kazaz kaçtı. 37 yaşındaydım, rahmimi aldılar. Sonra pankreasın yarısı gitti. Sonra kalın bağırsağımdan ciddi bir bölüm aldılar. Ben de ondan sonra bir erime, bir bel içeri girsin, kalça çıksın. Bana bir şeyler oldu. Eskiden kadınlar güzellik deyince bayılırdı şimdi adamlar da aynı."

SEZEN'İN EX GELİNİ
Tuğçe Kazaz, bundan 10 yıl önce Aksu'nun oğlu Mithatcan'la ciddi bir beraberlik yaşadı. Evlilik planları yapan eski sevgililerin ilişkisi sırasında Kazaz, Minik Serçe ile de tanışmıştı.