Sezin Erbil çocukluk hayalini gerçekleştirdi

Türkiye’nin en hiperaktif şovmeni Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil Yazgan, bu günlerde çocukluk hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Sezin Erbil çocukluk hayalini gerçekleştirdi
Akşam'dan Aysun Kaba'nın röportajı...

Sezin Erbil'i dinleyebilir miyiz?


Duygusal, biraz kuralcı ve sıcakkanlı biri olduğumu söyleyebilirim. Aslında renkli bir ortamın içinde büyümeme rağmen sade bir hayatım var. 6 yıllık evliyim. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi mezunuyum, uygulamalı psikoloji yüksek lisansı yaptım. Okuduğum bölümler ile ilgili çalışmayı şimdilik tercih etmiyorum ve şu anda bir alışveriş sitesine bir takı koleksiyonu hazırladım, onunla ilgileniyorum.

Modayı nasıl yorumlarsınız?

Bence moda; geçici yeniliktir. Sadece moda diye bir şeyi tercih etmem. Beğenmem ve yakıştırmam gerekir. Mutlaka sezonun gözde parçalarından beğendiğimi alıp stilime uyarlarım.

'Ünlü birinin kızı olmak..'

Mehmet Ali Erbil'in kızı olmanın artıları ve eksileri nelerdir?


Ünlü birinin kızı olmanın eksileri, insanların size önyargıyla yaklaşmaları ve sizi kafalarında bir kalıba sokmaları. Artıları ise sevilen birinin kızı olmanın verdiği gurur ve sokakta sizi tanımadan seven ve sıcak karşılayan insanlar…

Şıklık nedir?

Şıklık; zarif, özenli, vücuduna göre ve aynı zamanda da modaya uygun giyinmektir diyebilirim.

Doğru giyimin ipuçları nelerdir?

Doğru giyinebilmek için kendimizi ve vücudumuzu çok iyi tanımalıyız. Boyumuza, kilomuza uygun kıyafetler tercih etmemiz önemli. Vücudumuzun kusurlu yerlerini kapatmayı iyi bilirsek, ten ve saç rengimize de uyan kıyafetler seçersek doğru giyinmiş oluruz.

'Çocukluk hayalim'

Marka merakınız var mı?


Modaya ilgisi olan biri olarak, ünlü markaları takip ederim. Marka giyinen herkes tabii ki stil sahibi değil. Önemli olan marka olan parçanızı nasıl kullandığınız. Kötü bir kombinde en pahalı ve trend olan çantanız bile kendini göstermeyebilir.

Modaya ilginiz nasıl başladı?

Benimkisi amatörce modayla ilgilenmek diyebilirim. Bununla ilgili bir eğitim almadım. Trendleri takip edip beğendiklerimi blogumda ve Instagram'da takipçilerimle paylaşıyorum. Takı koleksiyonum ise çocukluk hayalim. Her zaman takıp takıştırmak en sevdiğim şey oldu. Yıllar önce de kendi yaptığım takıları satardım. Şimdi bu kadar geniş kitlelere ulaşabilmek en büyük şansım.
Konular Röportaj