Sibel Can'ın biletleri satılmadı konser iptal edildi!

Ünlü sanatçı Sibel Can, önceki akşam İzmirli hayranlarıyla Açıkhava Tiyatrosu’nda buluşacaktı. İddiaya göre biletler satılmayınca hava koşulları bahane edilerek konser iptal edildi.

Sibel Can'a İzmir'de şok!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre fantezi müziğinin sevilen ismi Sibel Can, 7 Ekim Cumartesi günü Fuar Açık Hava'da, İzmirlilerin karşısına çıkmadı. Ege turnesi kapsamında yaz boyunca Ayvalık, Altınoluk ve Çeşme'de konserler veren Sibel Can, sonbahar turnesinde de kariyerinin en sevilen şarkılarından derlediği özel repertuarı ile İzmirli hayranlarıyla buluşacaktı. Başarılı sanatçı, Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konseri iddiaya göre biletler satmadığı için, hava koşulları bahane edilerek iptal edildi.

SILA DOLDURDU

Bir gün önce İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda, sahne alan Sıla'da ise izdiham yaşanmıştı. Sıla, kendi şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne heybesinde biriktirdiği efsane şarkılarla sevenlerine yine unutulmaz bir gece yaşatmıştı.

Konser alanında hayranları Sıla'yı yalnız bırakmazken, bir gece sonra aynı sahnede yer alacak olan Sibel Can'ın biletleri satmadığı için konseri iptal edildi.

Az sayıda satılan bilet nedeniyle Sibel Can konseri iptal edilirken, hava ve yağış koşullarının olduğu ileri sürüldü. Bu durum karşısında oldukça morali bozulan Sibel Can apar topar İstanbul'a döndü.