Sihirbazlar büyüledi!

“Parkenin sihirbazları Türkiye için omuz omuza” sloganıyla gerçekleştirilen şölen unutulmaz anlar yaşadı. Organizasyonun geliri şehit aileleri ve gazilere bağışlanacak.

Sihirbazlar büyüledi!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin yıldızlar şöleni Spor Toto All-Star 2017'de müthiş heyecan yaşandı.Ülker Sports Arena'da "Parkenin sihirbazları Türkiye için omuz omuza" sloganıyla gerçekleştirilen organizasyonun ilk bölümünde sporcular Leaseplan yetenek yarışmasında mücadele etti. Bu yarışmaya Kenan Sipahi (Beşiktaş), Alp Karahan (Pınar Karşıyaka), Can Korkmaz (Galatasaray), Yiğit Arslan (TOFAŞ) ve Doğuş Özdemiroğlu (Yeşilgiresun) katıldı.

Yiğit Arslan birinci

İlk turda Alp Karahan, Can Korkmaz ve Doğuş Özdemiroğlu elenirken, Kenan Sipahi ile Yiğit Arslan finale kaldı. Final etabında Kenan, parkuru 44 saniyede tamamlarken, 39 saniyede bunu gerçekleştiren Yiğit birinci oldu.

Dereceye giren basketbolculara ödüllerini Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Birinci Başkan Vekili Özden Pelister ile Leaseplan Genel Müdürü Türkay Oktay verdi. Geçen yılın yetenek yarışmasını birinci olarak tamamlayan ve bu yıl da aynı organizasyonda yer alacağı açıklanan Fenerbahçe oyuncusu Berk Uğurlu, rahatsızlığı nedeniyle mücadeleye katılmadı.

Geliri şehit ailelerine

Avrupa'nın en iyi ligi olarak gösterilen Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin yıldızlarını bir araya getiren organizasyona parke dışından bir yıldız da damgasını vurdu. Bu yıl Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 14.'sü düzenlenen etkinliklerin devre arasında bir mini konser veren Hande Yener, şarkılarıyla Ülker Sports Arena'yı dolduranlara unutulmaz bir gün yaşattı. Sürpriz etkinlikler, ödüllü yarışmalar, çeşitli performans gösterileri ve görsel şovlarıyla izleyenlere dolu dolu bir All-Star deneyimi yaşatan Spor Toto All-Star 2017'nin geliri şehit ve gazi ailelerine bağışlanacak.

Smaç yarışmasının birincisi Honeycutt

MetLife smaç yarışması ile bu bölümün son organizasyonu gerçekleştirilirken Tyler Honeycutt (Anadolu Efes), Josh Owens (Pınar Karşıyaka), Stefan Moody (Trabzonspor), Osiris Eldridge (Büyükçekmece) ve Jan Vesely (Fenerbahçe) birincilik için mücadele verdi. Tyler Honeycutt, Stefan Moody ve Josh Owens, finale kaldı. Final mücadelesinde Honeycutt yaptığı güzel smaçlarla birinci oldu. Bu yarışmaya katılacağı duyurulan Furkan Korkmaz, kasığında yaşadığı sorun nedeniyle organizasyonda yer almadı. Dereceye giren basketbolculara ödüllerini TBF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok ile MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven takdim etti.

Melih yine üçlük şampiyonu oldu

Organizasyonun ikinci etkinliğinde ligin etkili şutörleri, ING Bank 3 sayı yarışmasında karşı karşıya geldi. Bu yarışmada Birkan Batuk (Darüşşafaka ), Michael Thompson (Beşiktaş), Sean Armand (İstanbul BŞB), Melih Mahmutoğlu (Fenerbahçe), Marcus Denmon (G.Antep) ve Vasilije Micic (TOFAŞ) yeteneklerini gösterdi. Oyuncular, 5 ayrı noktada toplam 25 üçlük atışla birbirini geçmeye çalıştı. Geçen yılın şampiyonu Melih Mahmutoğlu, ilk finalist olurken, Sean Armand ile Vasilije Micic arasındaki rekabette final hakkını Micic elde etti. Finalde Vasilije Micic 10 sayıda kalırken, Melih Mahmutoğlu 22 sayıyla, bu kategoride üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaştı. Oyunculara ödüllerini TBF 2. Başkan Vekili Methi Bengisu, Milli Takımlar Menajeri Kerem Tunçeri ve ING Bank Pazarlama İletişimi Grup Müdürü Feyza Tamer verdi. Bu arada Melih Mahmutoğlu, üç sayı yarışmasında kazandığı 10 bin liralık ödülü, şehit aileleri ve gazilere bağışladı.

Arda sürprizi

İspanya La Liga'da Barcelona forması giyen Arda Turan ayağının tozuyla Türkiye'ye gelerek All-Star maçında oyuna girdi. Yıldız futbolcu önceki gün Barcelona'nın Las Palmas maçında 90 dakika forma giymiş ve 5-0 kazandıkları maçta bir de gol atmıştı. Yıldız futbolcu dün All-Star maçını izlemek için Türkiye'ye gelmişti. Maçın 2. periyodunda sürpriz yaşandı ve Arda All- Star maçında oyuna girdi. 10 numaralı formayla mücadele eden yıldız futbolcu futbol sahasındaki hünerlerini bu kez parkede gösterdi. Attığı sayılarla dikkat çeken Arda Turan oyunda kaldığı süre boyunca sempatik tavırları ile dikkat çekti. Arda attığı 3'lük sonrası ise tribünlerden büyük alkış aldı. All-Star 2017'de Asya-Avrupa karmalarını karşı karşıya getiren maçı izleyenler basketbolun tüm güzelliklerini görme fırsatı buldu. Karşılaşmayı 140-135 Asya Karması kazanırken, Trabzonspor MP'den Julian Wright 22 sayıyla maçın en değerli oyuncusu seçildi.
Konular Spor Haberleri