Sıla her şeyi detaylarıyla anlattı!

Kanal D Haber, ünlü şarkıcı Sıla'nın kendisini darp eden Ahmet Kural'la ilgili savcıya verdiği ifadeye ulaştı. Sıla, o gece yaşananları bir bir anlatırken bir de yalanlamada bulundu.

Sıla her şeyi detaylarıyla anlattı!
Kanal D Haber’den Emrullah Erdinç ve İbrahim Konar’ın haberine göre şarkıcı Sıla, cumhuriyet savcısına verdiği ifadede Ahmet Kural’dan vücudunun çeşitli yerlerine yumruk, tekme ve tokat yemek üzere darp edildiğini söyledi. Kül tablası ile dayak yediği iddialarını ise yalanladı...

Sıla'nın savcıya verdiği ifadesinin en çarpıcı kısmı ise günlerdir kamuoyunda "kül tablası ile dayak yediği" bölümdü... Sıla, savcıya verdiği ifade bu iddiaları yalandı.

Ünlü şarkıcı Sıla darp olayından iki gün sonra özel bir hastaneden sağlık raporu aldı.

Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Nadir Arıcan, ‘Burada baş bölgesinde, yüzde, kollarda ve bacaklarda birtakım yaralanmalar tanımlanmış. raporlar çerçevesinde çok net sürüklenmiş ya da sürüklenmemiş demek çok doğru değil.’ dedi.

İddiaların hedefindeki oyuncu Ahmet Kural da Pazartesi günü savcının karşısına çıkacak ve Sıla'ya uyguladığı şiddet ile ilgili ifade verecek.

Sıla'nın ifadesi şöyle:

'KÜL TABLASINI KALDIRDIĞINI GÖRDÜM FAKAT BANA ATMAYA YELTENMEDİ'


"Ahmet Kural beni hem dövdü hem de ölümle tehdit etti. Birlikte konuşuyor iken konuşma bir anda tartışmaya döndü. Bu sırada vücudumun çeşitli yerlerine yumruk, tekme ve tokat atmak suretiyle ben darp etti. Beni darp ettiği sırada kül tablası veya herhangi, bir cisim kullanmadı. Sadece bir ara kül tablasını kaldırdığını gördüm fakat bana atmaya yeltenmedi. Ama elinde kül tablası bulunduğu sırada git buradan seni öldürürüm şeklinde tehditlerde bulunuyordu.

 Aynı zamanda şu an telaffuz etmek istemediğim sözler söyleyerek hakaret ediyordu. Yine bir ara seni, öldüreceğim dedi. Ben bir şekilde ikametten çıktım ve kendi şoförümü çağırdım."