Simge: "Müzik benim için en büyük aşk"

"...Müzik benim için en büyük aşk. Çok çalıştım ve emeklerimin karşılığını almaya başladım. Bu zamana kadar yaptığım hiçbir işten pişmanlık duymadım."

Simge: "Müzik benim için en büyük aşk"

Pop müziğin başarılı ismi Simge, verdiği bir röportajda "Son dönemde müzik kariyerindeki yükselişi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?" sorusuna: ''Çocukluğumdan beri müzik ile iç içeyim. Müzik benim için en büyük aşk. Çok çalıştım ve emeklerimin karşılığını almaya başladım. Bu zamana kadar yaptığım hiçbir işten pişmanlık duymadım. Büyük bir birikimin ve azimle çalışmanın sonucunda şu an da bulunduğum noktadayım. Çalışmaya ve üretmeye devam edeceğim. '' şeklinde cevap verdi.

''Her işi hakkıyla yapmak isterim''

"Oyunculukla ilgili planlarınız var mı?" sorusuna: ''Başladığım her işi hakkıyla yapmak ve en iyisini insanların önüne sunmak isterim. Teklifler alıyorum bu yönde. İleride içime sinen ve güvendiğim bir proje gelirse, çok çalışıp bir parçası olabilirim. Neden olmasın.'' şeklinde cevap veren sanatçı, yazın çıkarmayı planladığı yeni projesinin de çalışmalarına başladığının müjdesini verdi.

Simge: "Müzik benim için en büyük aşk"