Sinan Akçıl: "Dışım Ricky Martin, içim Kadir İnanır"

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Hadi Be’nin konuğu, ‘Yüzyılın Aşkı’ albümü ile müzikseverlerle buluşan şarkıcı Sinan Akçıl oldu.

Sinan Akçıl: "Dışım Ricky Martin, içim Kadir İnanır"
Sözcü'de yer alan habere göre maço bir kişiliğe sahip olduğunu ve kız arkadaşlarının giyimininden, eve giriş saatine kadar bir çok şeye karıştığını vurgulayan Sinan Akçıl, “10 yıl önce bir kız arkadaşım, ‘Senin dışın Ricky Martin, için Kadir İnanır’ diyordu. Ben maço bir insanım. Kız arkadaşımın giyimine ya da eve girdiği saatlere karışabilirim” dedi.

Sanatçı olanların kendi özgürlüğünü sattığını dile getiren ünlü şarkıcı, “Sanatçı oluyorsan kendi özgürlüğünü satmış oluyorsun. Bunu kabul edeceksin. Magazinciler işini yapıyor” ifadelerini kullandı.

“SAĞ AYAKLA EVDEN ÇIKMALIYIM”

Takıntıları olduğunu evden ve sahneye çıkarken sağ ayakla çıkmasını gerektiğini söyleyen Akçıl, "Takıntılarım var. Evden ve konsere çıkarken sağ ayakla çıkmam lazım. Bir konsere sol ayağımla çıktım diye geri dönüp tekrar sağ ayağımla çıktım. Evden de öyle çıkmam lazım günüm iyi geçmez yoksa” şeklinde konuştu.

“KASAP OLABİLİRDİM”

Sanatçı olmasaydı reklamcı veya kasap olabileceğini belirten Sinan Akçıl, “Sanatçı olmasaydım reklamcı veya kasap olurdum. Özellikle kasapları izlemeyi çok severdim. Annem reklam yönetmeniydi, 5 yaşımda çok reklamlarda oynadım” dedi. Türkiye'de kendisi gibi piyano çalan şarkıcı olmadığını söyleyen Sinan Akçıl “Türkiye'de benim gibi piyano çalabilen bir şarkıcı daha yoktur. Hedefim kendi şarkılarımı söz olmadan piyano ile çalarak albüm yapmak” şeklinde konuştu.

“TESADÜFEN YAŞIYORUM”

İş haricinde çok umursamaz ve rahat birisi olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, “Annem bana tesadüfen yaşıyorsun diyor. En rahat, en dağınık ve vurdumduymaz insanlardan birisiyim. Bu durumu işime kesinlikle yansıtmıyorum” ifadelerini kullandı.

“BEYAZ GİBİ OLMAYACAĞIM”

Evleneceği kadını bulana kadar el ele insanların içine pek çıkmak istemediğini ve Türk bir kadından çocuk yapmak istediğini belirten Akçıl, "Evleneceğim kadınla birlikte olana kadar el ele gezmeyi, insanların içine çıkmayı pek düşünmüyorum. Çocuk konusunda da ben Beyazıt Öztürk olamam. İllaki çocuk yapacağım. Çocuk yaparsam da bir Türk kadından olacak” dedi.

“BAKAN OLMAK İSTİYORUM”

İleride siyasete atılacağını, milletvekili hatta bakan olmak istediğini dile getiren şarkıcı, "İleride siyasete atılmak milletvekili olmak istiyorum. Sürekli siyasi programlar izleyerek uyuyorum. Gençliğin sorunlarıyla ilgilenen bir bakanlık kurulmasını çok istiyorum” dedi.