Sinem Güven'in kızı Defne kanseri yendi!

Sinem Güven’in 9 yaşındaki kızı, kanserle mücadelesinden galip çıktı. Zaferini sosyal medyada duyuran Defne, çektiği videoyla kendi gibi kanser hastası miniklere ‘Güçlüsünüz’ mesajı verdi.

Sinem Güven'in kızı Defne kanseri yendi!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre 1992 Türkiye eski güzeli Özlem Kaymaz, yıllardır Nager Sendromu hastası olan oğlu Daniel için mücadele ederken; 1995 Miss Turkey birincisi Sinem Güven'in de yavrusunun hastalığı nedeniyle zor günler geçirdiği ortaya çıktı.

Eski manken, bir süre önce kansere yakalanan 9 yaşındaki kızı Defne'nin hastalığının ifşa olmaması için özen gösterdi. Ancak Güven, 2015'te 10 yıllık evliliğini bitirdiği Murat Ersönmez'den olan kızının önceki gün paylaştığı videosunu görünce çok duygulandı.

Güven, bu videoyu da diğer kanser hastalarına umut olması için hesabında paylaştı.

Kemoterapi nedeniyle saçları dökülen 9 yaşındaki Defne ise videodaki şu sözleriyle cesur yüreğini gözler önüne serdi...

Sinem Güven'in kızı Defne kanseri yendi!

'BEN ÇOK GÜÇLÜYÜM...'

"Ben çok güçlüyüm. Kanseri yendim. Şimdi saçlarım yok ama yine çıkacak biliyorum. Kendimi seviyorum ve kendime inanıyorum."

Paylaşımına kansere yakalanan Instagram fenomeni Lea Elui'yi etiketleyen Defne, "Benim gibi siz de kanseri yenebilirsiniz" mesajı verdi.

Sinem Güven de kızının videosunu paylaşıp altına "İyi ki beni seçmişsin. Varlığın için Allah'a şükürler olsun. Bütün ömrüm seninle olsun" yazdı.