Sinem Kobal: "Aşkın tadını çıkarıyoruz"

Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte evliliklerinin ve aşkın tadını çıkardıklarını belirterek, "Çok mutlu ve huzurluyum, nazar değmesin. Şu an evliliğin ve aşkımızın keyfini çıkarıyoruz. Birbirimize yardımcı olmayı seviyoruz" dedi.

Sinem Kobal: "Aşkın tadını çıkarıyoruz"

Henüz 13 yaşında iken Dadı dizisi ile ekranlarda gözüken Sinem Kobal, bu sırılar Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. MAG Haziran sayısı için objektif karşısında geçen Sinem Kobal, samimi açıklamalarda bulundu.

İşte, Kobal’ın röportajının satırbaşları…

Bu kadar küçük yaştan beri bu kadar göz önünde olmak hayatını ve karakterini nasıl şekillendirdi?


Bana bir disiplin kattı ve daha erken büyümemi sağladı diyebilirim.

Başarının sırrı nedir? Kalıcı olmak için nasıl bir yol izledin?

Son zamanlarda değil de her zaman böyleydi bence… Kendine inanman ve emek vermen lazım. Ben de hep kendi iç sesime kulak vermeye çalışıyorum. Hayallerinizi gerçekleştirmek için kendinize inanmanız, çalışmanız, heyecanlandığınız işleri yapmanız ve hayal kurmaktan vazgeçmemeniz en güçlü yol bence…

Türkiye'de ve dünyada hem özel hayatını hem de iş hayatını beğeniyle takip ettiğin isimler kimler?

Meryl Streep'in sıkı takipçisiyim; yeteneği ve vizyonuyla ilham kaynağı benim için. Julia Roberts da benim için bir ilham kaynağı olmuştur ve çocukluğumdan beri sıkı bir Türkan Şoray hayranıyım.

İnternet platformlarındaki projeleri nasıl değerlendiriyorsun, hangilerini takip ediyorsun? Bu tarz bir projede yer almak ister misin?

Tabii, neden olmasın? İnternet platformundaki projelerden beğendiklerim var… Seveceğim, beni heyecanlandıracak bir iş olursa içinde olmak isterim. Kalıplardan çıkabileceğin, yaratıcılığı destekleyen işlerin ortaya çıktığını görüyoruz. Sektörün ve oyuncunun da kendisini geliştirmesi adına bir fırsat yarattığına inanıyorum ve bu tarz işlerin devamının gelmesini umuyorum.

İş hayatından sıyrılıp özel hayata geçelim biraz…

Çok mutlu ve huzurluyum, nazar değmesin. Şu an evliliğin ve aşkımızın keyfini çıkarıyoruz.

Birbirinizi izlediğinizde eleştirir ve daha iyisi için yönlendirir misiniz?

Evet, birbirimize yardımcı olmayı seviyoruz.

Ruhsal veya fiziksel özelliklerinde beğenmediğin yönler var mı? Özeleştiri yaptığında en çok nelerini eleştirirsin?

Tez canlı derler ya bende o durum var; sabırsızım! En çok bu yönde farkındalığımı artırmaya çalışıyorum. Onun dışında hepimiz insanız ve kusurlarımız var elbette. Ama bazen de bizim kusur gibi gördüğümüz özellikler bizleri özel kılıyor.

Konular Röportaj