Sinem Kobal kesin kararını verdi!

Kenan İmirzalıoğlu’yla evlendikten sonra çocuk yapacağı için oyunculuğa ara verdiği söylenen Sinem Kobal, hem dizi hem de sinema projesinde yer alacak.

Sinem Kobal kesin kararını verdi!
Milliyet'ten Sercan Kısmet'in haberine göre Cunda Adası’nda geçtiğimiz sene Kenan İmirzalıoğlu’yla nikah masasına oturan Sinem Kobal’ın, yeni sezonda hem sinema filmi hem de dizide yer alacağı öğrenildi. Son olarak iki yıl önce ‘Analar ve Anneler’ projesiyle ekranda olan oyuncu, bir hafta içinde sinema filmi için anlaşma imzalayacak.

Sinem Kobal kesin kararını verdi!

Evliliğin ardından çocuk yapacağı için oyunculuğa ara verdiği konuşulan Kobal, aynı zamanda gelen dizi senaryolarını da okuyor.

İçine sinen bir projeye “Evet” diyecek olan Kobal, ara verdiği dönemde hem İngiltere’nin başkenti Londra’da hem de İstanbul’da workshop’lara katılarak oyunculuğunu geliştirdi.

Kobal ayrıca bu süreçte dövüş, dans ve nefes dersleri de almayı ihmal etmedi. Gelecek sezonda Fatih Sultan Mehmet’i canlandıracağı ‘Fatih’ dizisiyle setlere dönmeye hazırlanan İmirzalıoğlu ise eşine proje seçiminde destek oluyor.