Sinem Kobal serveti cebine indirdi!

Uzun süredir setlerden uzak kalan Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu gibi dizi yerine reklam filmini tercih etti. Bir ayakkabı firmasıyla anlaşan güzel oyuncunun, reklam kampanyası için 1.5 milyon TL aldığı konuşuluyor.

Sinem Kobal serveti cebine indirdi!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre bu yıl dizi setlerinde yüzü gülmeyen Sinem Kobal ile eşi Kenan İmirzalıoğlu, aradığını reklam sektöründe buldu. Rol aldığı dizi erken final yaptığı için ekrandan uzak kalan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz günlerde yer aldığı bir akaryakıt firmasının reklam filmiyle olay yaratmıştı. Sinem Kobal da uzun süre istediği gibi bir dizi projesi gelmeyince eşinin izinden gitti. Daha önce de bir kozmetik firmasının reklamında oynayan Kobal, geçtiğimiz gün de Alman ayakkabı markası Deichmann ile el sıkıştı. Ünlü oyuncu, önceki gün de İstMarina AVM'deki reklam çekimi için kamera karşısına geçti.

SERVETİ CEBİNE İNDİRDİ

Spor giyim tarzıyla kamera karşısına geçerek birbirinden renkli pozlar veren Kobal'ın reklam çekimi gece geç saatlere kadar sürdü. Eşi gibi uzun süredir dizi setlerinden uzak kalan 31 yaşındaki oyuncu, iddiaya göre de ayakkabı firmasının reklamlarında oynamak için 1.5 milyon liraya anlaştı. Aylardır doğru proje için bekleyen Kobal'ın ayakkabı firmasıyla imzaladığı milyonluk anlaşma ise "Şans, Sinem'in ayağına geldi" yorumu yaptırdı. Bu arada aynı markanın reklamlarında geçtiğimiz sezon da güzel oyuncu Amine Gülşe oynamıştı.

Mesut Özil aşkıyla tüm dünyada popüler olan Amine Gülşe'nin markanın kendisiyle ikinci kez çalışma teklifini kabul etmediği iddia edildi. Firmanın daha sonra Kobal'a yöneldiği öğrenildi.

AİLE BOYU REKLAM

Kenan İmirzalıoğlu da geçtiğimiz günlerde bir akaryakıt firmasının reklamlarında boy gösterdi.