Sinem Kobal tatil ekibini böyle kurtardı

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, tatil sezonunu Marmaris’te açtı. Ancak çiftin ve dostlarının bindiği bot halatlara takıldı. Bunun üzerine güzel oyuncu aşağı sarkarak, botu halatlardan kurtardı.

Sinem Kobal tatil ekibini böyle kurtardı
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın özel haberine göre magazin dünyasının gözde oyuncu çifti; Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris'te görüntülendi... Bayram öncesi Bozburun'da çıktıkları tatilin keyfini çıkaran ikiliye arkadaşları eşlik etti. İmirzalıoğlu, dostlarıyla sabah saatlerinde deniz keyfi yaparken, Kobal ise dinlenmeyi tercih etti.

Öğleden sonra bir botla çıkmaya hazırlanan çift, çıkan bir aksaklıktan dolayı uzun süre botu hareket ettiremedi. Ne olduğunu merak eden güzel oyuncu da bottan inerek olaya dahil oldu. Botun hareket etmesiyle dümene geçen yakışıklı oyuncu, bota halatın takıldığını fark etti. Botu halattan kurtarma işi ise Sinem Kobal'a düştü.

Sinem Kobal tatil ekibini böyle kurtardı

Kobal, botun ön kısmından kendini denize doğru salarak botun altına eğildi. Uzun uğraşlar sonucu botu halattan kurtaran Kobal'ı eşi ve arkadaşları tebrik etti. Kobal'ı görenler ise "Kaptan Kenan'ın miçosu iş başında" demekten kendilerini alamadı.

TATİL EKİBİNİ BÖYLE KURTARDI

Yaklaşık 5 dakika botu kurtarmaya uğraşan güzel oyuncuyu eşi ve arkadaşları şaşkınlıkla izledi.

Sinem Kobal tatil ekibini böyle kurtardı - Resim : 2

Bir ara kumsalda yürüyüş yapan çift, arkadaşlarıyla denizde taş sektirme yarışı da yaptı.