Sinem Kobal'dan şarkılı mesaj!..

İbrahim Çelikkol'un peşinden koştuğu Sinem Kobal, gittiği bir mekanda sahneye çıktı. "Benim Ol" isimli aşk şarkısını söyleyen Kobal'ın eski sevgilisine barışmak için yeşil ışık yaktığı iddia edildi.

Sinem Kobal'dan şarkılı mesaj!..
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre milli futbolcu Arda Turan'la evliliğe giden ilişkisi bittikten sonra gönlünü oyuncu İbrahim Çelikkol'a kaptıran Sinem Kobal, bu aşkında da hüsrana uğramıştı. Yakışıklı oyuncuyla aşkını sessiz sedasız bitiren Kobal, şu sıralar yine eski sevgilisiyle flört halinde. Çelikkol'un uzun süredir Kobal'la barışmak için çabaladığı iddia edilirken güzel oyuncu da önceki gece gittiği bir mekanda kafa karıştırdı.

SİNEM SAHNEDE DÖKTÜRDÜ

Arkadaşlarıyla gittiği mekanda bir anda keyiflenip sahneye çıkan Kobal, Edis Görgülü'nün 'Benim Ol' isimli şarkısını söyledi. Aşk dolu sözleriyle son dönemde büyük beğeni kazanan şarkının "Yine Benim Ol" nakaratını tekrar tekrar söyleyen Kobal, bu anlarını da instagram'daki takipçileriyle paylaştı. Kobal'ın bu videosunu izleyen takipçileri de "Sinem İbrahim'e barışmak için şarkıyla yeşil ışık yaktı" yorumu yaptı.