Sinem Öztürk: "Mustafa bana ‘Tosunum’ diyor"

Yapımcı eşi Mustafa Uslu ile ikiz bebeklerini bekleyen 8 aylık hamile Sinem Öztürk, dostları için baby shower partisi düzenledi.

Sinem Öztürk: "Mustafa bana ‘Tosunum’ diyor"
Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre çocuklarının Türk pasaportuna sahip olmaları için ülkede doğum yapmak istediğini belirten Sinem Öztürk, “Özellikle istedim burada doğum yapmayı. Hem kendi ülkemiz hem kendi doktorlarımız hem kendi dilimiz. ‘Beni Türk doktorlarına emanet ediniz’ diye boşuna dememiş Atatürk. Zaten iki ayım vardı gidemezdim yurt dışına, psikolojim bozulurdu. Türkiye’de olsun bizim vatandaşımız olsun” dedi.

“Mustafa ile Kemal’in dostlarımızla ilk buluşması oldu bugün” diyen Öztürk, fazla meyve ve tost yediği için kilo aldığını söyledi ve eşinin kendisine şakayla ‘Tosunum’ diye hitap ettiğini anlattı.

Ünlü oyuncu “Ben çok meyve ve tost aşerdim o yüzden çok kilo aldım, hamilelere tavsiyem meyve yemeyin. Doğuma bir ay kaldı. Bebekler iyiler birbirlerini tekmeliyorlar içeride kaos var. Ne zaman heyecanlansam tekmelemeye başlıyorlar. Göbeğim çıkmaya başladığı için epey de kilo aldım Mustafa bana artık ‘Tosunum’ diye takılıyor. Uygun pozisyonu bulamamak zorluyor yani yatarken sağa dönüyorsun biri, sağa yatıyorsun diğer bebek tekmeliyor. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş” şeklinde konuştu.