Sinem Sülün yeniden mahkemelik oldu!

Eski Türkiye güzellerinden Sinem Sülün ile eski eşi Mustafa Yüksel yine mahkemelik. Yüksel hakkında Sülün'ün üzerine araba sürerek yaraladığı iddiasıyla dava açıldı.

Sinem Sülün yeniden mahkemelik oldu!
Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre iki yıl önce tekstilci Mustafa Yüksel'le evlenen ve geçtiğimiz aylarda boşanan 2005 Miss Model of Turkey birincisi, 2007 Miss Turkey-Universe ikincisi Sinem Sülün'ün eski eşi hakkında ikinci bir dava açıldı.

Daha önce Sülün'ün yatak odasındaki prize konan dinleme cihazı sebebiyle anne ve babasıyla davalık olan Yüksel'in, bu kez de Türkiye güzelinin üzerine araba sürerek yaralanmasına neden olduğu iddia edildi.

Hazırlanan iddianameye göre olay şöyle gelişti. 10 Haziran günü Sülün annesi ile birlikte oturdukları sitenin bahçesinde geziniyordu. Bu sırada Yüksel, arabasını park etmek üzere siteye girmişti. Yüksel arabasıyla ilerlediği sırada Sülün ve annesiyle karşılaştı. Aralarında geçen tartışma sonrası Yüksel eski eşine hafif dokunuşla çarptı. Çarpmanın ardından yere düşen Sülün'ü annesi kaldırıma çekti ve ardından üçlü arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmada Sülün ve Yüksel karşılıklı olarak tehdit ve hakaretlerde bulundu.

Sülün'ün şikayeti üzerine soruşturma başlatan savcılığın olayla ilgili ifadesine başvurduğu Yüksel, garaja girmek üzere döndüğü sırada eski eşinin arabanın önüne atladığını öne sürdü. Sülün'ün kendisine hakaret ve tehdit ettiğini iddia ederek eski eşinden şikayetçi oldu. Karşılıklı şikayet üzerine yürütülen soruşturmada, sitenin güvenlik kamerası görüntüleri bilirkişi tarafından incelendi. Bilirkişi raporunda, Yüksel'in cipini Sülün'ün üzerine sürdüğünü kaydetti. Savcılık, Yüksel hakkında "Basit yaralama" hakaret ve tehdit iddialarıyla 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açarken, Sülün'e ise hakaret ve tehdit suçlarından 3 yıla kadar hapsi istendi.