Siren Ertan'dan çok konuşulan paylaşım

Siren Ertan, Gökhan Çarmıklı ile dostluğunu bitirince tatil adresini değiştirdi. Sosyetik modacı, eski eşinin sahibi olduğu otel yerine Çeşme’de başka bir otelde kalıp buranın reklamını yaptı.

Siren Ertan'dan çok konuşulan paylaşım
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre sosyetenin ünlü isimlerinden Siren Ertan, her yıl olduğu gibi bu yaz da tatil için Çeşme'yi tercih etti. Geçtiğimiz yıl 9 yıllık evliliğini bitirdiği Gökhan Çarmıklı'yla dost kalan Ertan, boşandıktan sonra da tatilini işadamının sahibi olduğu '7800' adlı otelde geçirmişti.

AŞKLAR DOSTLUĞA ENGEL

Ancak her ikisinin de yeni bir ilişkiye başlamasıyla dostlukları bozulunca bu yaz Siren Ertan'ın adresi 7800 yerine 'Alavya' isimli otel oldu. Çarmıklı, sevgilisi Bahar Tangır'ın baskısıyla Siren Ertan'ı sosyal medyadan takip etmeyi bırakmış, Ertan'ın ise işadamı Ersin Kayalar ile yeni bir aşka yelken açması eski eşlerin aralarındaki bağın tamamen kopmasına neden olmuştu...

DOSTLARIYLA KEYİFTE...

Her yaz denizin ve güneşin tadını 7800'de çıkarıp bol bol eski eşinin otelinden fotoğraf paylaşan Siren Ertan, önceki gün dostlarıyla gittiği Çeşme'deki Alavya Otel'de çektiği bir pozu "Hepimize biraz rahatlık…" notuyla instagram'da yayınladı. Sosyetik güzelin bu pozu "Siren Ertan, eski eşine nispet mi yapıyor?" dedirtti.

Bu pozla ayrıca 8 ay önce yollarını ayıran Gökhan Çarmıklı ile Siren Ertan'ın dostluklarının mazide kaldığı bir kez daha ispatlanmış oldu...

Siren Ertan'dan çok konuşulan paylaşım