Şok!.. Kuaförde kan aktı!..

Denizli’de Safiye Bulut, kendisine bir gün önce 20 lira yevmiye karşılığı çalışma teklif eden kuaför salonu sahibi Mine Çankal’ı göğsünden ve bacağından bıçaklayıp kaçtı.

Şok!.. Kuaförde kan aktı!..
Yeni Asır'dan Sebahattin Alp'in haberine göre Denizli'de bir kuaförde yaşanan ve 2 genç kızın karıştığı olayda kan aktı. İş arayan Safiye Bulut, kendisine 20 lira yevmiye teklif eden kuaför Mine Çankal'ı 2 yerinden bıçaklayıp hastanelik etti. 2 gün komada kalan Çankal, hayati tehlikeyi atlattı. Olaydan sonra kayıplara karışan Bulut her yerde aranıyor. Olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, olaydan bir gün önce Safiye Bulut, yaklaşık 3 ay önce mahallede kuaför dükkanı açan Mine Çankal'a iş başvurusunda bulundu. Daha önce hiçbir kuaförlük tecrübesi olmayan Bulut'a işletme sahibi Çankal, günlük 20 lira teklif etti. Çankal'ın teklif ettiği ücreti beğenmeyen Safiye Bulut, "Ben çocuk muyum?" diyerek sinirlendi ve dükkandan ayrıldı.

MÜŞTERİ GİBİ GELDİ

Bir gün sonra kuaföre müşteri gibi gelen Safiye Bulut, kaşlarını aldırmak istedi. Bulut'un kaşlarına işlem yapan Mine Çankal, 5 lira ücret istedi.

Fakat Bulut bu ücreti ödemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine işletme sahibi Çankal, Bulut'tan dükkanı terk etmesini istedi. Kuaförden kovulan Safiye Bulut, biber gazı ve bıçakla kuaför yakınlarında işletme sahibi Mine Çankal'ı beklemeye başladı. Bir ara hava almak için dışarı çıkan Çankal, bir anda biber gazıyla saldırıya uğradı. Safiye Bulut, 5 lira için tartıştığı Çankal'ı önce bacağından sonra göğsünden bıçaklayarak kayıplara karıştı.

2 GÜN KOMADA KALDI

Göğsünden ölümcül bir yara alan Çankal, çevredekiler tarafından çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 2 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Çankal, hayati tehlikeyi atlattı. Olayın ardından kayıplara karışan Safiye Bulut ise polis tarafından her yerde aranıyor. Mine Çankal'ın ailesi ise Bulut'un bir an önce yakalanarak adalet önünde hesap vermesini istiyor.