Şok! Meğer 15 TIR'ı gasp etmişler!

İstanbul Arnavutköy'de iş adamı Kemal Kırmaç'ı öldürüp cesedini Kızılırmak Nehri'ne attıkları saptanan çetenin, kendilerine polis süsü vererek 15 TIR'ı gasp ettiği belirlendi.

Şok! Meğer 15 TIR'ı gasp etmişler!
Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre çetenin, sahte içki satışı yapan bir başka çeteyi de gasp ettiği ortaya çıktı. Arnavutköy'de geçtiğimiz haftalarda kaybolan ve 400 bin lira için vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkan tekstilci işadamı Kemal Kırmaç'ı öldüren çete ile ilgili soruşturma sürüyor. Kırmaç'ın adam yaralama, cinayet, gasp ve yağma başta olmak üzere 44 adet suç kayıtları bulunan çetenin üyeleri tarafından silahla öldürüldüğü ve cesedinin parçalanarak götürüldüğü Çorum'da Kızılırmak Nehri'ne atıldığı ortaya çıktı.

POLİS SÜSÜ VERİP ÇEVİRDİLER

Derinleştirilen soruşturmada çete ile ilgili bilinmeyen ayrıntılar da ortaya çıktı. İddialara göre kendilerine polis süsü vererek yollarda çevirdikleri TIR'ları gasp eden çete üyeleri İstanbul'da bu yöntemle 15 TIR'ı gasp etti. Çetenin; beyaz eşya, gıda malzemeleri ve ilaç başta olmak üzere farklı malzemeler taşıyan TIR'lardaki malzemeleri depolarına doldurduktan sonra bağlantılı oldukları bazı işyeri sahiplerine yarı fiyatına satarak haksız kazanç sağladıkları belirlendi. Çete ile bağlantısının bulunduğu iddia edilen bir market sahibinin, çete üyelerinden aldığı gıda malzemelerini "Şok indirim" tabelası asarak işyerinde satışa sunduğu tespit edildi. Market sahibi ve bazı işyeri sahipleri ifadeye çağrıldı.

İddialara göre çete üyeleri bir başka çeteyi de gasp etti. Sahte içki çetesinin TIR'ını gasp eden çete üyeleri sahte içkilere el koydu ve satışa sundu. Tekirdağ Çorlu'da çete üyeleri tarafından gasp edilen TIR'ın sürücüsü Muhammet G. yakalanan çete üyelerinin arabasının bagajında elleri kelepçeli halde bulunmuş ve kurtarılmıştı. TIR'ları gasp edilen kişiler polise ifade verdi.