Şok!.. Meryem Uzerli kırbaçlanabilir!

Oyuncu Meryem Uzerli, Suudi Arabistan’da yasağı deldi, kırbaçlanabilir...

Şok!.. Meryem Uzerli kırbaçlanabilir!
Sözcü'de yer alan habere göre ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Suudi Arabistan'da kendi adını taşıyan kozmetik markasının tanıtımı için Suudi kadınlarla bir araya geldi. Gezisi esnasında eşarp kullanan ve bu halini bol bol sosyal medyada paylaşan ünlü oyuncu, erkeklerin olduğu bir mekanda başı açık selfie çekerek yasağı deldi.

Suudi Arabistan gezisi boyunca başörtüsünü çıkarmayan Uzerli, kendi adını taşıyan markanın tanıtımı sırasında bir ara başını açtı. Bazı Suudi kadınlar da başını açıp Uzerli ile birlikte selfie çekildi.

Şok!.. Meryem Uzerli kırbaçlanabilir!

Uzerli, Suudi kadınlarla başı açık çektirdiği Selfie’yi Instagram hesabından paylaştı. Bu sırada tanıtımın yapıldığı mekanda erkekler de vardı.

KIRBAÇ CEZASI UYGULANABİLİR

Suudi Arabistan kanunlarına göre kadınların kamusal alanda özellikle erkeklerin bulunduğu alanlarda başlarını açmaları kesinlikle yasak. Bunun tespiti halinde başını açan kadınlara Suudi yasaları gereği kırbaç gibi çeşitli yaptırımlar uygulanıyor. Uzerli’nin bu fotoğrafı Suudi yetkililer tarafından ülkeden çıkmadan görülürse Uzerli’ye Suudi kanunları gereği yaptırım uygulanabilir.

Şok!.. Meryem Uzerli kırbaçlanabilir! - Resim : 2