Sokak hayvanlarının gönüllü annesi oldu

Cemiyet hayatının tanınmış ismi Derin Mermerci kesenin ağzını açtı. Sosyetik güzel, hayvanlara donanımlı bir barınak yapmak için kolları sıvadı.

Sokak hayvanlarının gönüllü annesi oldu
Takvim'de yer alan habere göre lüks hayatı ve yüklü miktardaki alışveriş faturalarıyla sık sık gündem olan Derin Mermerci, yardımsever kişiliğini yine konuşturdu. Daha önce Bolluca'daki hayvan barınağı için 30 tane kulübe yaptırıp, birçok maddi destekte bulunan sosyetik güzel, sokak hayvanları için hiç bir masrafan kaçınmıyor. Birçok hayvan için sosyal medyada da yardımda bulunan Mermerci, şimdilerde onlar için arazi arayışına girdi.

HAYVANLARIN YARDIM MELEĞİ

Kendi adına bir hayvan barınağı yaptırmak isteyen Derin Mermerci, şimdilerde kendisine uygun bir arazi arayışına girdi. Çatalca bölgesinde büyük bir arazi arayan Mermerci, burada birçok sokak hayvanının yaşamını devam ettirmesini sağlayacak. Barınağında hayvanlarla bire bir ilgilenecek olan sosyetik güzel, aynı zamanda alacağı arazide organik tarım yapmayı da istiyor. Cebi gibi gönlü de zengin olan Derin Mermerci, yardıma muhtaç birçok insana gizlice yaptığı yardımlarla da biliniyor.