Son trend: 'Soğuk lipoliz'

Biz kadınlar alışveriş yapmayı çok severiz bilirsiniz. Saatlerce mağazalara girer, hiç üşenmeden her beğendiğimiz kıyafeti deneriz. Ama bazen kabinde binbir heyecanla denediğimiz kıyafetler bazılarımızın üzerinde istediği gibi durmaz.

Son trend: 'Soğuk lipoliz'
Akşam Life'dan Pervin Dinçer'in yazısı...

Kıyafetler neden mankenin üzerindeki gibi durmaz? Ben söyleyeyim:  bölgesel fazlalıklar, bakımı yapılmadığı için artan selülitler yüzünden. İşte bu noktada hem cinslerimize güzel bir haberim var. Soğuk Lipoliz sayesinde artık kıyafetler aklınızda değil üzerinizde kalsın. 

Yağ hücrelerini dondurarak yok eden kontrollü ve bölgesel bir zayıflatma yöntemi olan soğuk lipoliz, yağ hücrelerinin soğuğun etkisiyle daraltıp büzülerek lenfatik sistem tarafından vücuttan atılmasını sağlıyor. Anesteziye ihtiyaç duyulmadan, rahat ve konforlu bir uygulama yapılıyor. Uygulama sonrası kişi aynı gün normal yaşama dönebiliyor. Kontrollü soğutma sistemi sadece yağ hücrelerini hedef alıyor ve yok ediyor. Sistemin en güzel yanı ise yağları eritirken aynı anda sıkılaşma sağlayabilmesi. Eğer yağ tabakasının kalın olduğu belirgin bölgelerde bir incelme elde etmek istiyorsanız cerrahi müdahale gerektirmeyen bu yöntemi tercih edebilirsiniz.

Soğuk lipolizde bulunan ek bir terapi yöntemiyle kan dolaşımı hızlandırılıyor, vücuttan su ve ödem atımı sağlanıyor. Uzun iyileşme süreçleri içermeden, ağrısız, doğal görünümlü bir incelme ve aynı anda sıkılaşma sağlayan Lipoliz, yağ hücrelerinin fonksiyonlarının küçülerek geri dönüşümsüz kaybına yardımcı oluyor. Tedavi edilen bölgedeki yağ hücreleri metabolizma aracılığıyla vücuttan dışarı atılıyor. Bu sistemde soğuk uygulama ardından da sıcak uygulama yapılarak çok farklı bir tedaviyle başarı sağlanıyor.

Soğuk lipolizdeki farklı cihaz, özel bir başlığa sahip. Uygulamada cildi soğuktan korumak için özel bir mendil uygulanır, uygulamanın ardından derinin üzerinde ince bir film oluşturulur. Yağ eritilmesi istenen bölgeye başlıklar yerleştirilerek tedaviye başlanır. Başlık konulduğu bölgeyi soğutur, herhangi bir acı, ağrı duymadan 30-60 dakika boyunca tedaviye devam edilirken, hasta bir yandan dinlenir. Üst ve alt karın bölgeleri, basenler, bel yan yağları, sırt bölgeleri, basenler, iç bacaklarda çok başarılı sonuçlar alınmaktadır. Vücut şekillendirme ve bölgesel incelme konusunda hem kadın hem de erkeklerde soğuk lipolizin kalıcı etkileri 3 hafta sonra ortaya çıkmaya başlar ve 8 haftada maksimum sonuca ulaşır. Seans sayısının az uygulama süresinin kısa olması vakit problemi yaşayan kişiler için de yüz güldürücü.

Güzelliğinize…
Konular Kadın / Bakım