Songül Ülkü, Perran Kutman'a ateş püskürdü!

Türk televizyonunun efsane dizilerinden "Perihan Abla"da Perran Kutman ile abla-kardeşi canlandıran oyuncu Songül Ülkü; 'Sevil' karakterini canladırdığı diziyi büyük sıkıntılarla tamamladığını itiraf etti.

Songül Ülkü, Perran Kutman'a ateş püskürdü!

Kanal D'de ekrana gelen "2. Sayfa"ya konuk olan oyuncu Songül Ülkü'den yıllar sonra gelen "Perihan Abla" itirafı.

Türk televizyonunun efsane dizilerinden "Perihan Abla"da Perran Kutman ile abla-kardeşi canlandıran oyuncu Songül Ülkü; 'Sevil' karakterini canladırdığı diziyi büyük sıkıntılarla tamamladığını "Çok problemli bir diziydi. Hiç bir şey göründüğü gibi değil. Kadrodaki en küçük isim bendim. Beni atmak için ellerinden geleni yaptılar..." sözleriyle itiraf etti.

Dizide beğeni toplayıp fazla ön plana çıktığı için usta oyuncu Perran Kutman tarafından bazı sıkıntılar yaşadığını anlatan Ülkü, "Çekimim olmadığı bir gün dizi setini ziyaret etmeye gitmiştim. Hürriyet Gazetesi'nden muhabir bir arkadaş beni gördü ve 'Perran sete gelmediğin için köpürüyor' dedi. O gün benim sahnem yoktu ve sette ziyaret için bulunuyordum. Hemen Perran'ın yanına gittim. Şevket Altuğ ile oturuyorlardı... Perran'a 'Gazeteci arkadaşa sete gelmediğimi söylemişsin. Bugün benim sahnem yok ki. Niçin böyle bir şey söyledin?' diye sordum, kızardı bozardı cevap veremedi. O muhabir arkadaş bu olaya şahittir." sözlerini dile getirdi.

Çekimlerde kendisine tutulan ışığa bile müdahale edildiğini iddia eden Ülkü "O kadar kötü bir ışık tuttular ki; güzelim burnum ekrana felaket bir durumda yansıdı. Onun yüzünden güzelim burnumu kestirdim" dedi.

"Perihan Abla" dizisi bittikten sonra Perran Kutman ile aynı kadroda yer alacağı bir proje teklifi aldığını söyleyen Ülkü, "Perran varsa ben yokum; Perran Kutman'la bir daha asla oynamam dedim" şeklinde konuştu.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..