Songül Ülkü'den konuşulacak sözler

Bir dönem Yeşilçam ve televizyon dünyasına damgasını vuran Songül Ülkü, uzun bir aranın ardından İstanbul'da görüntülendi.

Songül Ülkü'den konuşulacak sözler
Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre Songül Ülkü, 20 yıldır Muğla'da yaşadığını ve mesleğini çok sevdiği için artık İstanbul'a gelip gitmeyi düşündüğünü söyledi.

"BENİ PİYASADAN KÜSTÜRDÜLER"

55 yaşındaki oyuncu, "Cihangir'de evim var, onu kiraya vermeye geldim. Burada bazı cast ajansları var onlarla görüştüm. Ekranlara dönmeye hazırlanıyorum. 20 yıl önce bu piyasadan küstürdüler, ben de Muğla'ya yerleştim. Şimdi geri dönme aşamasındayım." dedi.

"KOSGEB'DEN KREDİ BAŞVURUSU YAPTIM"

Songül Ülkü, "KOSGEB'den kredi başvurusu yaptım, onunla tiyatro oyunu hazırlayacağım. Olmadık eleştirilerle beni uzaklaştırdılar ama ben işimi çok özledim." açıklamasını yaptı.

"PARA İÇİN SANAT YAPMADIK"

Ünlü oyuncu, "Yıllarca sinema ve ekranlara hizmet verdim. Kendimce birikim yaptım, paramı tuttum. Bizler para için sanat yapmadık, sadece meslek aşkı için oynadık" ifadelerini kullandı.

"SİGORTA PRİMİM YATMAMIŞ"

Ülkü, "Yalnızca bir şeye üzüldüm; çalışırken setlerde hiç sigortamız yapılmamış. Emeklilik için sigortaya başvurdum, yatan hiç sigorta primim yok. Şimdiki oyuncular bu imkanların kıymetini bilsin" şeklinde konuştu.

Songül Ülkü'den konuşulacak sözler