Sonradan 'Egeli olan' ünlüler

Büyük şehirde yaşayan yüz binlerce insanın hayalidir ‘Bir Ege köyü ya da kasabasına yerleşip büyük şehrin stresinden kurtulma’ düşüncesi. Kimileri bu planı hayata geçirir kimileri içinse bu hayal olmaktan ileri gidemez.

Sonradan 'Egeli olan' ünlüler
Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre bu planlama sadece vatandaşların değil ünlülerin de düşlerinde yer alır. İşte İstanbul’u bırakıp hayallerinin peşinden koşan yeni Egeli ünlüler
Selçuk'a başkan olacak

Hayko Cepkin iki sene önce İstanbul'la ilişkisini kesti ve güneye, Selçuk'a yerleşti. Şirince'de açtığı kamp alanında çalışıyor. Yöre halkının çok sevdiği Cepkin, artık Selçuk'a belediye başkanı olmaya da sıcak bakıyor.

Villasını satıp karavana yerleşti

Atilla Saral uzun süredir oturduğu İstanbul'daki lüks villasını ve otomobilini satıp kuzey Ege'ye yerleşti. "Her şeye sıfırdan başlıyorum, şöhretli hayatı bırakıyorum" diyerek Assos- Küçükkuyu yolu üzerinde arazi alan Atilla Saral artık burada yaşıyor. 15 metrekarelik konteyner Foçalı oldu ve 20 metrekarelik karavanda yaşıyor.

Kazdağları'nda

Müge Boz, Kazdağları'nın eteklerindeki Bayramiç'ten ahşap bir ev satın almıştı. Kazdağları'nın bol oksijeni ve doğasıyla, Ege, Akdeniz ve Marmara'nın iklimine sahip olması ve bazı arkadaşlarının da bu bölgede yaşıyor olmasının bu tercihinde önemli rol oynadığını belirten Boz, satın aldığı evin fiyatını ise açıklamadı.

Çiftlik hayatını seçti

Geçtiğimiz yıl Muğla'da bir çiftlik satın alan Yılmaz Erdoğan organik tarım ürünlerine merak sardı. Film projelerine devam eden Erdoğan sadece iş için İstanbul'u tercih ediyor. Onun dışında tüm zamanını Köyceğiz'deki evinde geçiriyor.

Ağaçtan ev yaptırdı

90'lı yılların popüler şarkıcısı Ege, uzun zamandır ortalarda yoktu. Ege, Bodrum Güvercinlik'te kendisi için ağaçtan ev yaptırdı.

Ege, yeni yaşamıyla ilgili olarak "Şehir gürültüsünden uzak tek başıma ormanın içine yaşamayı seçtim" dedi.

Foçalı oldu

Türk sinemasının ünlü isimlerinden Osman Cavcı'da iki yıl önce İstanbul'dan ayıraln isimler arasında. Foça'da bir ev alan Yeşil çam sanatçısı şimdi Ege'nin tadını çıkarıyor.