Jose Sosa Beşiktaş'tan ayrılıyor!

Önceki gün 2. başkan Ahmet Nur Çebi ile Bodrum’da görüşen Sosa, dönüş için geldiği havaalanında gazetecilere konuştu.

Sosa Beşiktaş'tan ayrılıyor!
EŞİ KALMAK İSTEMİYOR

AMKSpor'dan Kamil Sümer'in haberine göre
son şampiyon Beşiktaş’taki ‘Sosa krizi’ ayrılık getiriyor... Eski takımı Estudiantes’in ısrarla geri çağırdığı, İtalyan devi Milan’ın peşinden koştuğu Jose Sosa’nın artık Siyah-Beyazlı kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor... Eşinin de terör korkusuyla Türkiye’den ayrılmak istemesi Sosa’nın kalma ihtimalini daha da zora sokuyor. Kartal’ın yeni sezonu açmasına karşın idmanlara katılmayan, önceki gün Bodrum’da bulunan 2. başkan Ahmet Nur Çebi ile geleceği hakkında konuşan yıldız oyuncu, gitme kararını yineledi.

YÖNETİM NOTER ÇAĞIRDI

Görüşmenin ardından Bodrum’dan ayrılmak üzere havaalanına gelen Sosa, burada gazetecilerin kendisine yönelttiği “Yeni sezonda Beşiktaş’ta mı kalacaksın, yoksa Milan’da mı oynayacaksın?” sorusuna ise “Arjantin’e gidiyorum” yanıtını verdi. Deneyimli oyuncunun kendisini çok isteyen eski kulübü Estudiantes ile anlaştığı ve ayrılmak için gün saydığı öğrenildi. Öte yandan dün tesisere gelen Sosa, yapılan iki idmana da çıkmadı. Siyah-Beyazlı yönetim ise sözleşmesi devam ettiği halde çalışmalara katılmayan Sosa için tesislere noter çağırıp oyuncunun mazeretsiz olarak antrenmana çıkmadığını tespit ettirdi.

NAİBİ: "SOSA AYRILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Nevzat Demir Tesisleri’ne gelen Jose Sosa, idari direktör Ali Naibi ile bir görüşme yaptı. Naibi daha sonra bu görüşmeyle ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi. Ali Naibi, “Tesislere geldi ve hiçbir şey yapmadan oturuyor. Bize transfer konusunda geleceği netleşmeden idmana çıkmayacağını ve ayrılmak istediğini tekrar söyledi. Bizim iznimiz olmadan hiçbir kulübe gidemez. Zaten FIFA’nın da bu konuda katı kuralları var. Sözleşmesini tek taraflı feshederse gideceği kulübe transfer yasağı ve para cezası gelebilir” dedi.
Konular Spor Haberleri