Jose Sosa'ya 14 milyon euro!

Çin kulüplerinin Beşiktaşlı futbolculara ilgisi bitmiyor. Ersan'ın ardından Shanghai Sosa için 14 milyon Euro önerdi.

Sosa'ya 14 milyon euro!
Takvim'de yer alan habere göre yönetim teklifi değerlendirecek. Beşiktaşlı yöneticilerden Metin Albayrak dün Sosa'yı satmayacaklarını açıkladı. Ancak bunun bir taktik olduğu ve görüşmelerin sürdüğü ortaya çıktı.

Beşiktaşlı oyuncular Çin takımlarının radarından çıkmıyor. Geçen sezon Demba Ba'yı Çin'e veren Siyah- Beyazlı yönetim önceki gün de Ersan Gülüm'ü Çin'in Hebei China Fortune takımına 7 milyon Euro gibi yüksek bir rakamla sattı. Ancak Siyah-Beyazlı kulübe gelen teklifler sadece Ersan Gülüm'le sınırlı kalmadı. Çin ekibi Shanghai SIPG, Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Sosa için 15 milyon Euro gibi çok yüksek bir rakam teklif etti. Çin kulübünün bu teklifi karşısında şaşıran Siyah-Beyazlı yönetim bu teklifi değerlendirme aşamasına aldı. Yönetici Metin Albayrak Sosa'yı satmayacaklarını açıklamasına rağmen işin aslının böyle olmadığı ve Arjantinli oyuncunun gitme olasılığının yüksek olduğu öne sürüldü.

JOSE SOSA ÇİN'E GİTMEYE SICAK BAKIYOR

Sosa'yı transfer etmek isteyen Shanghai SIPG kulübünün daha önce de Nani için Fenerbahçe'ye teklif yaptığı öğrenildi. Arjantinli futbolcunun Çin'den gelen teklife sıcak baktığı ve yönetimin kararını beklediği belirlendi. Bu arada Siyah- Beyazlı yönetimin en büyük korkusunun Ersan Gülüm'den sonra Jose Sosa'yı da satmaları halinde taraftardan gelecek tepki olduğu belirlendi.
Konular Spor Haberleri