Sosyal medya Suat Kaya'nın saçlarını konuşuyor

Futbolculuk kariyerine 2003 yılında nokta koyan Galatasaray'ın yaşayan efsanesi Suat Kaya'nın yeni saç stili sosyal medyada tartışma yarattı.

Sosyal medya Suat Kaya'nın saçlarını konuşuyor
Sözcü'nün haberine göre Galatasaray’ın unutulmaz isimleri arasında yer alan ve sarı kırmızılı takımın UEFA Kupası’nı kazandığı 2000’li yıllarda takımın vazgeçilmezlerinden biri olan Suat Kaya’nın son hali sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Futbolculuk kariyeri sona erdikten sonra teknik direktörlüğe başlayan ve şimdilerde TFF 2’inci Lig Kırmızı Grup’ta Menemen Belediyespor’u çalıştıran Suat Kaya’nın saç stili sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kariyerinin büyük bir bölümünde seyrek saçlarıyla bilinen ancak daha sonra ekim işlemi yaptırarak başka bir görünüme kavuşan Kaya’nın son halini görenler gözlerine inanamadı.

Sosyal medya Suat Kaya'nın saçlarını konuşuyor

Saçlarını bir hayli uzatan Kaya’nın yeni imajı bir anda twitter gündemine oturdu. Kaya’nın gerçekten saç mı ektirdiği yoksa peruk mu kullandığı konusunda emin olamayan kullanıcılar paylaşılan Suat Kaya fotoğrafına birbirinden ilginç yorumlarda bulundu. 

Sosyal medya Suat Kaya'nın saçlarını konuşuyor - Resim : 2
Konular Spor Haberleri