Sosyetiklerin son merakı!

Sosyetiklerin yeni merakı, kameralı helikopter... 6 bin liraya aldıkları aletle ilk çekimlerine imza atan Arzu Sabancı ile büyük oğlu Hacı, fotoğraflarıyla da olay oldu.

Sosyetiklerin son merakı!
Takvim'de yer alan habere göre sosyal paylaşım sitesi instagram'ı çok aktif kullanan sosyetikler arasında yeni moda; kameralı helikopter.

Instagram müdavimi Arzu Sabancı ile büyük oğlu Hacı da kameralı helikopter trendine uydu. Anne ile oğul, önceki gün yaklaşık 6 bin liraya aldıkları aletle İstanbul Boğazı'nda çekim yaptı.

ÇEKİMİ YALIDAN YAPTILAR

Arzu ile Ömer Sabancı'nın Beylerbeyi'ndeki yalılarında çekim yapan Hacı Sabancı, ortaya birbirinden güzel kareler çıkardı. Boğaziçi Köprüsü'nün göründüğü bir fotoğrafı da instagram'da paylaşan genç iş adamı, büyük beğeni kazandı. Yine Arzu Sabancı da Boğaz'ın göründüğü videosuyla olay yarattı.

Arzu ile Hacı Sabancı, önceki gün tüm gün yeni cihazlarıyla çekim yaptı.

TAKİPÇİLERİNİ UYARDI

Bu arada Arzu ile Hacı Sabancı'nın 'Phantom' isimli cihazlarıyla çektiği karelere birçok sosyetik de "Sıra bizde" yorumları yaptı. Bu arada Arzu Sabancı, takipçilerini cihazın tehlikesi konusunda ise şöyle uyardı: "Pervaneden uzak durmalı. Çalışırken havada tutmaya çalışınca parmaklar parçalanabilir!"