Spiker Gökhan Taşkın'dan açıklama

Haber spikeri olan Gökhan Taşkın'ın bu sabaha karşı Beyoğlu'nda arkadaşını ayağından vurma anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Spiker Gökhan Taşkın'dan açıklama
Milliyet'te yer alan habere göre görüntünde Gökhan Taşkın iki arkadaşının birlikte caddede yürüdüğü sırada arkadaşı sunucuya doğru yöneliyor. Bu sırada Taşkın'ın belinden çıkardığı tabancanın tetiğine basıyor ve arkadaşının topuğundan vuralarak yaraladığı görülüyor.

Spiker Gökhan Taşkın'dan açıklama

Beyoğlu'nda bu sabaha karşı meydana gelen olayda  Gökhan Taşkın ve Fatih Sarıdayı, bir arkadaşı ile sokakta yürümeye başladı. Yürüş sırasında Fatih Sarıdayı, spiker Gökhan Taşkın'a doğru yöneldi. Bu sırada Taşkın belinden çıkardığı tabanca ile arkadaşını topuğundan vurdu. Yaralı Fatih Sarıdayı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırak tedavi altına alındı. Polis tarafından gözaltınan spiker Gökhan Taşkın ise arkadaşının şikayetci olmaması nedeniyle verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

GÖKHAN TAŞKIN AÇIKLAMA YAPTI


Flash TV haber spikeri Gökhan Taşkın Medya Radar'dan Alev Gürsoy Cimin'e şu açıklamalarda bulundu.

"Şu anda Flash TV’de işimin başındayım. Yani televizyondayım. Ben ne gözaltına alındım, ne de başka bir şey. Gece ufak bir olay oluyor, benim üzerinden böyle haberler yapılıyor. Ben de şaşkınım.

Böyle bir şey olsa şu an burda konuşuyor olmaz, emniyette olurdum. Vurulan arkadaşım, aslında buna vurulma bile diyemeyiz. Benimle de hiçbir ilgisi yok.

Yayılan haber yalan ve benimle hiçbir ilgisi yok. Ortada ne kavga, ne kargaşa ne de vurulma var. Sokak ortasında ufak bir şakalaşma vaziyeti yaşandı ve sanki bu olay bir vukuatmış, vurulmaymış gibi yansıtıldı. Vurulmayı bırakın ortada yaralanma bile yok. Arkadaşım ufak bir olay yaşıyor, oradan hastaneye götürüyoruz ve ben de olayla ilgili ifade veriyorum o arada.

'SİLAH BENİM'

Silah benim ruhsatlı silahım. Vurulduğu iddia eden kişi benim arkadaşım. Zaten şikayetçi değil bir şey değil. Ortada şikâyet bile yok. Bende söylendiği gibi alkol de yoktu. Arkadaşımda vardı. Ufacık bir olay ve benlik durum yok. Ben sabahtan beri televizyondayım ve çalışıyorum. Ne kavga, ne gürültü, ne arbede. Hiçbir şey yok..."