İzmirli spor adamı, sahte rakı kurbanı!

Urla Gençlik Spor Kulübü eski yöneticilerinden Gültekin Toprak evinde ölü bulundu. Toprak’ın evinde üretip içtiği rakı nedeniyle kalp krizi geçirdiği üzerinde duruluyor.

Spor adamı, sahte rakı kurbanı!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre Urla'da sporun ve sporcuların gelişmesi için uzun yıllar çalışan Urla Gençlik Spor Kulübü eski yöneticilerinden Gültekin Toprak evinde ölü bulundu. Polis kayıtlarına şüpheli ölüm olarak geçen ve otopsi raporu beklenen Gültekin Toprak'ın evinde rakı ürettiği ve bu rakıyı içtiği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini, içtiği sahte rakının kalp krizini tetiklemiş olma ihtimalinin de bulunduğunu ve kesin otopsi raporu sonrası ölüm nedeninin belli olacağını belirtti.

YAKINLARI BULDU

Olay, geçtiğimiz çarşamba günü İzmir'in tatil bölgesi Urla'da yaşandı. Daha önce Urla Gençlik Spor Kulübü'nün müdürlüğünü de yapan Gültekin Toprak evinde, yakınları tarafından baygın bulundu.
Yakınlarının haber vermesi sonrası olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ve Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri evde yaptıkları inceleme sonrası Gültekin Toprak'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

KENDİSİ ÜRETİYORMUŞ

Urla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı ve şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçen olayla ilgili polis evde yaptığı araştırma sırasında ilginç bir detay ortaya çıkardı. Urla'da yaşayan ve yerel bir gazetede yazarlık da yapan Gültekin Toprak'ın evde kendisine, içmek için rakı ürettiği tespit edildi. Rakı üretimi için gerekli olan metil alkol, anason ve teknik malzemelere incelenmek üzere el konulduğu öğrenildi.

OTOPSİ YAPILACAK

Gültekin Toprak'ın ölüm nedeninin otopsi sonrası belirleneceği öğrenilirken, gözyaşları içinde toprağa verilen Gültekin Toprak'ın, evde üretip içtiği rakının kalp krizini tetiklemiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
Konular Spor Haberleri