Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Milli takımın başına kim gelecek?..

Hırvatistan karşısındaki ağır hezimetin ardından TFF Yönetimi, Hiddink'in biletini kesti. Ancak Hollandalı teknik adama işine son verildiği Hırvatistan'la salı günü oynanacak rövanş karşılaşmasından sonra bildirilecek.

Milli takımın başına kim gelecek?..



Türkiye'yle 2+2 yıllık sözleşme imzalayan ve 2 yılını önümüzdeki Ağustos'ta dolduracak olan Hollandalı teknik adam, bu sürede kazandığı 8 milyon euroya karşılık ülkemize hiç bir başarı kazandıramadı. Hiddink her maçtan önce kendi takımını küçümserken, sürekli rakipleri överek başarısızlığına kılıf aradı.

AVRUPA ŞAMPİYONU YAPTI

FEDERASYONUN, Hiddink'in yerine getireceği hoca adayı da belli. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni 5 yıldır istikrarlı bir şekilde çalıştıran Avcı, takımını geçen sezon Türkiye Kupası'nda finale kadar taşımıştı.

TÜRKİYE'NİN istikbal vadeden teknik adamları arasında ilk sıralarda yer alan Abdullah Avcı, Genç Milli Takım'ı çalıştırdığı 2005-2005 yıllarında Türkiye'ye hem Avrupa şampiyonluğu hem de dünya dördüncülüğü coşkusu yaşatmıştı.

HİDDİNK'E dün 'İstifa' diye tempo tutan taraftarlar da Abdullah Avcı'nın ismini bağırarak, Milli Takım'ın başında görmek istedikleri hocayı ilan ettiler. Türkiye Futbol Federasyonu'nun da Ertuğrul Sağlam ve Abdullah Avcı ismi üzerinde durduğu ancak Avcı'da karar kıldığı öğrenildi.

Hiddink asla bir Fatih Terim değil

PSG'de forma giyen Mevlüt Erdinç, kendisini Milli Takım'a almayan Guus Hiddink'ten hıncını L'Equipe verdiği röportajla çıkardı: "HİDDİNK elemelerden hemen önce Fatih Terim'in yerine geldi. Terim Türkiye'de bir efsane. Hiddink de dünya çapında tanınmış bir isim. Hiddink, rakibin sistemine göre önlem alabilen iyi bir taktik adamı, ancak takım üzerinde Fatih Terim kadar etkili değil. Fatih Terim oyuncularına karşı duyarlıydı ve oyuncular onun için sahada ellerinden geleni yapıyordu. HİDDİNK bana, (Sadece kulübünde oynarsan seni takıma alırım) dedi. Emre takımın en sözü dinlenen, en saygı duyulan ismi. Genç oyuncular için de tam bir rehber."








12.11.11 15:15

henüz puan verilmedi
1650 kez okundu

1 Yorum
mm
12.11.2011 15:26
Basarinin savasa cikar gibi ALLAH ALLAH nidalariyla degil özveriyle calisarak elde edilecegini bilmeyen
sporu amacindan uzaklastiran Fatih Terim ve malum talebelerinin olmadigi her isim kabulümdür..

İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer