Stoch Fenerbahçe'ye geri dönüyor

PAOK takımının Miroslav Stoch’un yerine AZ Alkmaar’dan Martens’i transfer etmek için girişimlere başladığı ortaya çıktı.

Stoch Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Fenerbahçe'den sezon başında Yunanistan'ın PAOK takımına kiralık olarak transfer olan Miroslav Stoch'un sezon sonu tekrar sarı lacivertli ekibe döneceği belirtildi. Hollanda basınında yer alan habere göre PAOK, AZ Alkmaar takımında forma giyen Maarten Martens’i Stoch’un yerine transfer etmek için harekete geçti.

Böylece PAOK oyuncunun bonservisini almayacak ve Stoch kiralık sözleşmesi bittiğinde sarı lacivertlilere geri dönecek.

Krasic düşenlerin zirvesinde

Fenerbahçe’den kiralık olarak Bastia’ya giden Milos Krasic, yolu İtalya’dan geçen futbolcular arasında en çok düşüşe geçen isim olarak gösterildi

İtalyan Calcio mercato internet sitesi futbolda yaptığı geride kalan yıl değerlendirimesinde Fenerbahçeli Milos Krasic'e yer verdi. Futbol hayatını son dönemlerde Çizme'de geçiren ve sonrasında İtalya'dan ayrılan isimler arasında yapılan değerlendirmede en önemli yükselişe imza atan oyuncu olarak Paris Saint Germain'in İsveçli forveti Zlatan Ibrahimovic gösterildi. Feyenoord'dan Graziano Pelle, PSG'den Cavani ve Silva ile Liverpolllu Coutinho ilk beşi tamamladılar.

En çok düşenler sıralamasında ise Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Milos Krasic birinci oldu. Southampton'dan Gaston Ramirez, bir dönem Fenerbahçe forması giyen Reto Ziegler, Metalist'ten Alejandro Gomez ve Erik Lamela ilk 5'te yer aldılar. Krasiç için yapılan yorumda oyuncunun Juevntus'taki hayalkırıklığının ardından gittiği sarı lacivertli ekipte de hayal kırıklığı yarattığı belirtildi.

ONUR DİNÇER / SKORER



Konular Spor Haberleri