Stres güzelliğinize zarar veriyor

Eğer stresle daha iyi başa çıkmak istiyorsanız, bazı basit şeyleri öğrenmelisiniz.

Stres güzelliğinize zarar veriyor

Stresli olduğunda büyük kararlar kaçının. Bu kararlarınızı kendinizi zinde hissettiğiniz zamanlarda vermelisiniz.  Aidiyet duygusunu hissetmek için insanlara bağlanmayı onlara güvenmeyi öğrenmelisiniz. Bağlanın, bağlılık bir süre sonra kendinize olayların üstesinden gelirken yalnızlık duygusunu uzaklaştırır. Nasıl ve ne hissettiğiniz hakkında arkadaşlarınız ve aileniz ile açıkça konuşun. Sizin içinizi kimse bilemez acılar paylaştıkça azalır.

Mutluluklar ise her zaman daha da çoğalır sizin mutlu olduğunuzu gören yakınlarınızın yaydığı enerji sizi daha da mutlu edecektir. Organize olmayı öğrenin, zamanınızı yönetin. Yapmanız gereken, öncelik isteyen yapacaklarınızın bir listesini çıkarmak olmalı. Öncelikli gereken şeylerin bir listesini yapın. Dinlenmek için yorulmasanız bile kısa molalar verin.

İki saatlik sıkı bir çalışmanı ardından bir Türk kahvesi yudumlamak size keyif ve zindelik katacaktır.

Çalışma esnasında olabilecek ani ziyaretlerin planlarınızı bozmasına izin vermeyin. Sohbet zamanınızın değerin bilin. Dinlencelerinizde dostlarınızın yanınızda olması onlarla yapacağınız paylaşımlar, fikir alışverişleri ufkunuzu açacaktır.

Sadece sizi güldürdüğü hoş vakit geçirdiğinize inandığınız arkadaşlarınızla çok fazla vakit geçirmeyin amacınız, size yeni fikirler çağrıştıran kişilerle oturup kalkmak olsun. Gençlik ve güzellik stres kontrolünü sağlamaktan geçer unutmayın.

Kucak dolusu güzellikler...

Şevval ÖZÇELİK /  www.sevvalozcelik.com 

Konular Kadın / Bakım