Suat Kaya'dan otobüs cezası!

2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve yarışı veren Menemen Bld'de teknik patron Suat Kaya, Tokatspor'la deplasmanda berabere kalan futbolculara otobüs cezası kesti.

Suat Kaya'dan otobüs cezası!
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Suat Kaya, mutlak galibiyet için çıkılan maçtan 1 puanla ayrılınca uçakla yapılacak dönüş yolcuğunu şok kararla iptal etti. Uçak biletlerini yakan kafile, otobüsle geri döndü. Sarılacivertlilerde ilk yarı 1-0 yenik kapatılınca, Suat Kaya'nın soyunma odasında, "Kazanmazsanız uçakla eve dönmeyi unutun. Dönüş otobüsle olur" dediği öğrenildi.

Maç 1-1 bitince kafile pazar günü saat 17.00'de Tokat'tan hareket etti ve dün sabah saat 06.00'da tesislerine giriş yapabildi. Ziraat Türkiye Kupası maçı için 25 Ekim'de uçakla Giresun'a giden, ardından lig maçı için Tokat'a geçen futbolcular, 6 gün sonra 958 kilometrelik yolu 11 saatlik yorucu bir otobüs yolculuğuyla İzmir'e dönmek zorunda kaldı.

Stadyum yetişmedi

Sezon başında kapasite arttırmak için bakıma aldığı Memenen Stadyumu, cumartesi günkü Mersin İY maçına yetişmiyor. Statta çalışmaların henüz tamamlanmadığı için sarı-lacivertliler ligin son sırasında bulunan Mersin İY maçını da Bergama 14 Eylül Stadı'nda oynayacak. Stadın 18 Kasım'daki Tuzlaspor maçına yetişmesi bekleniyor.
Konular Spor Haberleri