Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in yeni aşk yuvası: Çeşme

Yaz başında aşklarını ilan eden Beşiktaşlı ünlü futbolcu Caner Erkin ve oyuncu Şükran Ovalı, şimdi Çeşme'yi mesken tuttu.

Şükran ve Caner'in yeni aşk yuvası: Çeşme
Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre ikilinin sürekli Çeşme'ye geldiği ve kışın tadını burada çıkardıkları iddia edildi. Boşandığı eşi Asena Atalay'a daha önce Alaçatı'da ev kiralayan Erkin'in bu kez de yeni sevgilisi Ovalı için Çeşme Paşalimanı'nında villa kiraladığı ileri sürüldü.

Sakatlığı nedeniyle fizik tedavi olan Caner Erkin ve sevgilisi Şükran Ovalı her fırsatta Çeşme'ye geldikleri öğrenildi. Ünlü çiftin İstanbul Atatürk Hava Limanı'nda İzmir'e seferi yapan uçaklara binmesinin de sırrı ortaya çıkmış oldu.

Nikah ertelendi

Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'dan sonra Şükran Ovalı da İzmirli. Ovalı, geçen yaz Caner Erkin'le aşk yaşamaya başladı. Erkin ve Ovalı'nın Roma'da yapacakları nikah töreni ise Ovalı'nın vize problemi nedeniyle ertelendi.

Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaşlı yıldız, yaşanan aksaklıklar yüzünden aşkının üzülmesine daha fazla dayanamadı.

Bunun üzerine Erkin, tüm sorunları gidermek için işlemleri hızlandırdı. yeni yılın ilk nikahı Caner Erkin'le Ovalı'nın Roma Büyükelçiliği'nde kıyılacak nikahı için tüm hazırlıkların tamamlanmasıyla ikili, rahat bir nefes aldı.

Herkesin imrendiği aşklarını nikah masasına taşıyacak çift, yakın çevrelerine "Hazırlıkların yetişemeceğini düşününce önce nikahı erteledik ama baktık ki işlemler hızlandı biz de yeniden istediğimiz ilk tarih olan 2 Ocak'ta karar kıldık" dedi.