Sumudica'dan 'ofsayt' isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Galatasaray'a 3-1 yenildikleri maçtan sonra sert açıklamalarda bulundu. Rumen teknik adam, mücadeleyi kaybettikleri için üzgün olduğunu ifade ederken sarı kırmızılıların ilk golünün 1 metre ofsayt olduğunu söyledi.

Sumudica'dan 'ofsayt' isyanı
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Galatasaray'a 3-1 yenildikleri maçtan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Sumudica'nın sözlerinden öne çıkanlar;

"Hatalar var ama bizim yaptığımız hatalar değil. Yan hakemin önünde olan pozisyon, ofsayt var golde. Umut'un pozisyonu var, Denayer arkadan itti, kırmızı kart, bu da büyük bir hata. Galatasaray'da 5 futbolcu 2. yarıda yerde kaldı. Muslera topu oyuna geç soktu. Galatasaray gibi bir takım. Yan hakemin önünde olan pozisyon, 1 metre ofsayt var. Bu şekilde oynayamayız, bu şekilde oynadığımız futbolun anlamı yok. Hakemler bizim lehimize hiç hata yapmıyorlar. Gösterin, bütün pozisyonları gösterin. Umut'un pozisyonunu da gösterin, tüm Türkiye görsün. Türkiye'nin en iyi hakemi diyorlar, nasıl göremez bunu, anlamıyorum."
Konular Spor Haberleri