Sünnet düğününde aileler birbirine girdi!

Silivri'deki bir sünnet düğününde, akraba oldukları öğrenilen iki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı. Yaralıların kaldırıldığı Silivri Devlet Hastanesi önünde çevik kuvvet ekipleri önlem aldı.

Sünnet düğününde aileler birbirine girdi!
CİHAN'da yer alan habere göre olay, dün saat 20.30 sıralarında, Mimar Sinan Mahallesi Spor Kompleksi'de meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan ve akraba olan iki ailenin mensupları, bir sünnet düğünü vesilesiyle bir araya geldi. İki aile, düğün sırasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada, taraflar birbirlerine silah, satır ve falçatalarla saldırmaya başladı. Olayda biri ağır olmak üzere 10 kişi yaralandı.

Yaralılar, Silivri Devlet Hastanesi ile bölgedeki diğer hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durumu ağır olan Celal Aksu, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Silahlı-bıçaklı kavganın ardından, akraba iki ailenin bazı fertleri Silivri Devlet Hastanesi önünde toplandı. Yaşanan gerginlik üzerine çevik kuvvet ekipleri hastanenin Acil Servis bölümünü kalkanlarla kapattı. Ekipler, hastane bahçesi ve dışında TOMA ve 'akrep' olarak tabir edilen zırhlı araçla tedbir aldı.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.