Sunucu sevgiliye akıl almaz tehdit!..

Sunucu İ.D., evlilik teklifini kabul etmediği eski sevgilisi tarafından ölümle tehdit edilince soluğu adliyede aldı.

Sunucu sevgiliye akıl almaz tehdit!..
Habertürk'ten Eray Erollu'nun haberine göre eski sevgili, 6 ay süreyle D.’ye yaklaşamayacak.

Ekin TV’de yapımcı ve sunucu olan 27 yaşındaki İ.D., 1.5 yıl önce Şanlıurfa’daki bir davette kendisini işadamı olarak tanıtan H.İ.A. ile tanıştı. İkili aşk yaşamaya başladı. H.İ.A., evlenme teklif etti. Yanıt için zaman isteyen İ.D., sevgilisi hakkında menajerine araştırma yaptırttı. Aslen Diyarbakırlı sevgilisinin işadamı olmadığı, yasadışı bahis oynattığı ortaya çıktı. İ.D., ilişkisini bitirdi.

Bunun üzerine sevgilisi, “Bizde ayrılmak yok. Benden ayrılırsan seni öldürürüm” diyerek genç kadını tehdit etmeye başladı. Cep telefonuna ve ailesinin ev telefonuna tehdit telefonları gelen kadın, eski sevgilisinin sosyal medyaya üzerinde cübbe ve elinde silahla çekilmiş bir fotoğrafını koyması üzerine karakola koştu.

Ayrıca Bakırköy 2. Aile Mahkemesi’ne başvurarak koruma tedbirleri alınmasını istedi. Mahkeme, H.İ.A.’nın genç kadına 6 ay süreyle yaklaşmamasına karar verdi. İ.D., Habertürk muhabirine “Artan tehditler nedeniyle onlarca konser teklifini kabul edemedim. Maddi açıdan büyük zarardayım” dedi.