Süper Lig'de Göztepe fırtınası

Süper Lig'de Göztepe fırtınası dinmiyor. Türkiye'nin devler arenasında geçen sezon aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Göz-Göz, yeni sezonda da tutulmuyor.

Süper Lig'de Göztepe fırtınası
Yeni Asır Gazetesi'nden Burak Hakerler'in haberine göre Sarı-kırmızılılar, Kayserispor ve Trabzonspor'un ardından 7. hafta maçında evinde ağırladığı Konyaspor'u da müthiş bir futbolla mağlup etmeyi başardı.

GÖZÜ YÜKSEKLERDE

Ligde üst üste 3. galibiyetini alarak seriye bağlayan Göz-Göz, puanını 12'ye çıkarırken Avrupa Ligi yarışında 'Ben de varım' dedi, gözünü cuma günü İstanbul'da oynayacağı Kasımpaşa maçına çevirdi.

Ligde son iki deplasmandan galibiyetle ayrılan Konyaspor'a evinde şans tanımayan Göz-Göz, Kasımpaşa'yı da gözüne kestirdi. Lige üst üste 4 galibiyet alarak başlayan ancak son üç maçı kaybeden Kasımpaşa'ya bir darbe de Göztepe vurmak istiyor. Aynı puana sahip olduğu İstanbul ekibini yenerek 4'te 4 yapmayı planlayan sarı-kırmızılılar, ilk 5 yarışına ortak olmak istiyor. Göztepe'nin son 3 maçta kalesinde 10 gol gören Kasımpaşa'ya karşı en büyük artısı ise sağlam savunması ve skor üreten orta saha oyuncuları.

YASİN ŞOVA DEVAM

Göztepe'nin sezon başında Galatasaray'dan transfer ettiği kanat oyuncusu Yasin Öztekin, şova devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekibin Konyaspor ile oynadığı maçta sazı yine eline alan Yasin, Jerome'nin attığı golde asist yaparken, Göztepe'nin ikinci golüne de imza atarak Konya ekibini yıkan isim oldu. Son 3 maçta toplamda 4 gole ulaşan Yasin, asist sayısını da 2'ye yükselterek sarı-kırmızılı ekibi üst sıralara taşıdı. Sezon başında Göztepe'ye transferi sonrası kendisi hakkında ortaya atılan eleştirileri performansıyla savuşturan yıldız futbolcu, A Milli Takım'a da göz kırptı.
Konular Spor Haberleri