Süreyya Karabulut: "Adalet yerini buldu"

Münevver Karabulut cinayetinde Adli Tıp’taki otopside ‘sperm’ bulaştırılmasıyla ilgili davada verilen 225 bin lira tazminat kararına baba Süreyya Karabulut, “Adalet yerini buldu” dedi.

Süreyya Karabulut: "Adalet yerini buldu"
Vatan'dan Esracan Sinav'ın haberine göre 2009 yılında Cem Garipoğlu’nun vahşice öldürdüğü Münevver Karabulut cinayetinde 7 yıl sonra karar verildi. Adli Tıp’taki otopsi sırasında Münevver’in iç çamaşırına başka bir erkek cesedinden sperm bulaştırılmasıyla ilgili davada devlet, 225 bin lira ödemeye mahkum edildi. Karar sonrasında konuşan baba Süreyya Karabulut, “Verilen yanlış bir karar düzeltildi. Adalet yerini buldu” derken parayı ise bağışlayacaklarını söyledi.

‘Biz de bittik’

“Şu anda olay sırasında rüşvet alan, usulsüzlük yapan polislerle ilgili davamız devam ediyor. Onunda peşini bırakmayacağız” diyen Süreyya Karabulut, “7 yıl sonra bir karar verildi. Dava bitti ama bizde eşimle bitik” dedi.

Acılarının hâlâ taze olduğunu ifade eden baba Karabulut, "O katil öldü, dosya kapandı. Kızımın geri gelmeyeceğini biliyoruz ve hiçbir karar bunun acısını azaltmayacak” ifadelerini kullandı.