Süreyya Yalçın'a hayvan sevgisini unutturan kürk

Köpeklerinin bakımı için hiçbir masraftan kaçınmayan Süreyya Yalçın, iş şıklığa gelince hayvan sevgisini unuttu! İkoncan, önceki gün vizon kürküyle hava attı. Bir diğer köpek kostu Derin Mermerci de sansar kürküyle şov yapmıştı.

Süreyya Yalçın'a hayvan sevgisini unutturan kürk
Takvim'de yer alan habere göre hayvan sevgisiyle bilinen ünlü ikoncan Süreyya Yalçın, iş şıklığa gelince yan çizdi. Köpeklerinin konforu için hiçbir masraftan kaçınmayıp hayvanseverliğini gözler önüne seren Yalçın, dün instagram'da paylaştığı kareyle görenleri şaşırttı. Darıca'da merhum babasından yadigar kalan bir hayvanat bahçesi dahi olan sosyetik güzel, eşi Ozan Baran'la geçtiğimiz yıllarda çıktığı İsviçre tatilinde kürküyle çektirdiği fotoğrafını sosyal medyada paylaşınca olay yarattı. Vizon kürküyle eşinin objektifine poz veren Yalçın, hayvanseverlerin tepkisini çekti. Çantasında da kürk tercih eden Süreyya Yalçın'a "Bu nasıl hayvanseverlik?" yorumları geldi.

SERVETLİK KATLİAM

Toplam değeri yaklaşık 350 bin TL olan kürkü ve çantasıyla havasını atan Süreyya Yalçın, 'sözde hayvansever' olduğu yönünde çok sayıda eleştiri aldı. İkoncanın bu görüntüsü geçtiğimiz yıl bir alışveriş merkezinde kürküyle objektiflere yansıyan Derin Mermerci'yi akıllara getirdi. Sokak köpekleri için yardım etmesine rağmen kürk giymekten geri durmayan sosyetik güzel, 250 bin liralık sansar kürkü ve 200 bin liralık timsah derisi çantası ile görüntülenmişti.

Süreyya Yalçın'a hayvan sevgisini unutturan kürk

Mermerci'nin kürkü için 60 sansarın, çantası için de 3 timsahın katledildiğini öğrenen hayvanseverler sosyetik güzeli topa tutmuştu. Her iki sosyetik ismin hayvansever olmasına rağmen gerçek kürk giymesi ise "Bu nasıl bir sevgidir!" dedirtti.