Süreyya Yalçın'dan "bebek" açıklaması

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından iş insanı Ozan Baran'ın eşi Süreyya Yalçın'ın hakkında geçtiğimiz günlerde hamile olduğuna yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Yalçın, hakkında çıkan o iddialara açıklık getirdi.

Süreyya Yalçın'dan "bebek" açıklaması
Sözcü Gazetesi'nden Ömercan Altay'ın haberine göre ABD’nin Florida eyaletine bağlı Miami şehrinde yaşayan sosyetik güzel Süreyya Yalçın’ın geçtiğimiz günlerde hamile olduğu ve 50 bin TL değerinde ‘pomeranian boo’ cinsi bir köpek aldığı iddia edilmişti. Çıkan bu iddiaların ardından sosyetik güzel Süreyya Yalçın ilk defa konuştu.

KÖPEĞİMİZİ GEÇEN SENE ALDIK

50 bin TL değerinde ‘pomeranian boo’ cinsi köpek aldığı iddia edilen Süreyya Yalçın “Köpeğimizi geçen yıl aldık ve 50 bin TL gibi bir meblağ ödediğimiz söz konusu değil. Çok cüzi bir rakama aldık” dedi.

ZAMANI GELİNCE BEN ZATEN AÇIKLARIM

Hamile olduğuna yönelik iddiaları yanıtlayan sosyetik güzel, şuan için bebek beklemediklerini, fakat zamanı gelince böyle bir durum olduğunda bunu kimseden zaten saklamayacağını belirtti. Yalçın: “Hakkımda çıkan yalan yanlış haberlerden dolayı, bir çok eşim dostum beni aradı. Tebrik etmek için, böyle bir durum olmadığını beni arayanlara da belirttim. İnsanları, yalan yanlış haberlerle meşgul ettik. Güzel haberi ben size bir gün vereceğim” ifadelerini kullandı.