Süreyya Yalçın'ın yeni lakabı: Freddy

Süreyya Yalçın, güzellik uğruna korkuttu. İkoncanın pırlanta ve incilerle süslettiği upuzun tırnakları korku filmi karakteri Freddy’i andırdı!.

Süreyya Yalçın'ın yeni lakabı: Freddy
Takvim'de yer alan habere göre sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın, güzelleşeyim derken dünyaca ünlü korku filmi karakteri 'Freddy'e rakip çıktı. Eşi Ozan Baran'la yaşadığı ABD'deki evinin merdivenlerinden kapı tokmaklarına, güneş gözlüğünden kahve bardağına kadar her şeyi Swarovski taşlarla kaplatan Yalçın, bu tutkusunu tırnaklarını süslemek için de kullandı. Daha önce de tırnaklarını Swarovski taşlarla bezeyen ikoncan, bu kez kaş yapayım derken göz çıkardı.

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Yalçın'ın Florida'da gittiği güzellik salonunda ikoncana upuzun tırnaklar takılınca ortaya bu garip görüntü çıktı. İkoncan, incilerle ve pırlantalarla süslettiği tırnaklarına bir de minik tektaş yüzük taktırdı. Ellerinin bu halini gururla instagram'da paylaşan Süreyya Yalçın, dalga konusu oldu.

Yalçın'ın tırnaklarını görenler inanamadı. İkoncana "Bu tırnaklarla Hollywood'un yeni Freddy'si olursun", "İkoncan olayım derken cadı olmuşsun" yorumları yağdı...

Süreyya Yalçın'ın yeni lakabı: Freddy