Sürpriz bir diziyle ekrana dönüyorlar!

"Her bölüm başka mekanlarda olayları çözüp uzlaşma yaratırken kendi aralarında çekişme başlıyor. Yani yeni bir romantik komedi bizi bekliyor."

Sürpriz bir diziyle ekrana dönüyorlar!
Vatan Gazetesi TV yazarı Oya Doğan bugünkü yazısında; Serkan Altunorak-Berrak Tüzünataç ikilisinin yepyeni bir diziyle ekrana döneceklerini yazdı..

İşte Oya Doğan'ın o satırları..

"Daha önce 6 Mantı ve Eski Hikaye dizilerine imza atan ARC Film, yeni bir dizi hazırlığında... Senaryosunu Hakan Haksun ve Barış Başar’ın kaleme aldığı dizinin hikâyesi yapımcı Fatih Enes Ömeroğlu’na ait. Gelelim, dizinin detaylarına... Dizinin adı Ne Münasebet. Adından da anlaşılacağı gibi tatlı sert bir iş izleyeceğiz. Hakan Haksun’un kalemini çok beğenirim. O nedenle bizi yine naif, samimi ve eğlenceli bir dünyaya sokacaktır. Diziyi aslında bir yerli Mavi Ay olarak kodlayabiliriz. Uzlaşma müessesini ekrana taşıyor. Mahkemeye intikal etmemiş ya da etmiş olayları uzlaşarak çözmeyi amaçlayan bir müessese... Dizi bir avukatlık bürosunda geçiyor. Büronun sahibi tatile çıkacağı için büroyu yanında çalışan bir avukata devrediyor. Ancak oğlu da işlerin başına geçmek için şirkete döndüğünde eski stajyerinin büronun başında olduğunu görüyor. Ondan sonra da olaylar başlıyor. Her bölüm başka mekanlarda olayları çözüp uzlaşma yaratırken kendi aralarında çekişme başlıyor. Yani yeni bir romantik komedi bizi bekliyor. Dizinin başrolünde ise Berrak Tüzünataç ve Serkan Altunorak olacak. Muhteşem Yüzyıl’da da birlikte oynayan ikili, dizinin final yapmasının ardından hiçbir dizide rol almamıştı. Yüzlerini bir yıl dinlendirdikten sonra haziranda Show TV’de başlayacak Ne Münasebet’le karşımızda olacaklar. "