Survivor 2014'ün kadrosu netleşti

Acun Ilıcalı yarışmanın yeni sezonunda yarışacak isimleri Twitter sayfasında açıkladı.

Survivor 2014'ün kadrosu netleşti

Survivor 2014'ün kadrosu netleşti...

İşte o isimler..

EDA ÖZERKAN

2014’ün Survivor Türkiye macerası, bu yıl Dominik Cumhuriyeti’nde yaşanacak. 2 Mart’ta yayına girecek olan Survivor’da Ünlüler Takımı’nın son yarışmacısı Aşk-ı Memnu dizisiyle adını duyuran Eda Özerkan oldu. Özerkan, 1984 Ankara doğumlu.

GÖKHAN KESER

Survivor Adası'na gidecek bir diğer ünlü isim ise oyuncu ve şarkıcı Gökhan Keser. 1987 doğumlu olan Keser, uzun boyu ve güçlü fizik yapısyla dikkat çekiyor.

İSMAİL BAKİ TUNCER

1977 doğumlu olan İsmail Baki Tuncer Survivor 2014 kadrosunda yer aldı. Tuncer canlandırdığı Sabit Kanca karakteriyle büyük beğeni toplamıştı.

DUYGU BAL

'Olimpik Survivor'a hazır olun' diyen Acun Ilıcalı yarışmanın kadrosuna Duygu Bal ve Merve Aydın'ı dahil etti. 1987 doğumlu milli voleybolcu Duygu Bal, son olarak Fenerbahçe'de forma giydi.

MERVE AYDIN

1990 doğumlu Merve Aydın, 2011'deki Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazandı.

Londra 2012'de kadınlar 800 metre seçmelerinde yarışan sporcu, yarış esnasında sakatlanarak serisini sonuncu olarak bitirdi.

AHMET DURSUN

Acun Ilıcalı 24 Ocak'ta "Eski futbolcu Ahmet Dursun ile Serenay Aktaş'ın" da yarışma kadrosuna katıldığını duyurdu.

2005-206 sezondunda Beşiktaş'ta oynayan Ahmet Dursun, kariyer hayatında bir çok kez milli takım forması giydi.

Dursun, şu sıralar Eyüpspor'da top koşturuyor.

SERENAY AKTAŞ

1993 doğumlu Serenay Aktaş, profesyonel olarak futbol oynuyor. Oyunculukta da iddialı olan Aktaş, Türk Malı, Şüphe, Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol aldı.

TOLGA KAREL

Acun Ilıcalı yarışmaya katılacak ilk ismi "Tolga Karel Survivor'da yarışacağı kesinleşen ilk ünlü oldu" notuyla duyurdu. Yaprak Dökümü dizisindeki Oğuz karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Tolga Karel, son olarak Kanıt dizisiyle ekranlara gelmişti.

HÜRRİYET İNTERNET SİTESİ