Taciz mağduru kadın canına kıydı!

Adana 'da evinde kendisini asarak intihar eden genç kadının, 2 yıl önce işyerinde taciz edildiğini ileri sürerek davacı olduğu öğrenildi.

Taciz mağduru kadın canına kıydı!
Sabah'tan Ziya Ramoğlu'nun haberine göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde 20 Ekim Perşembe günü akşam meydana geldi.

İddiaya göre, 2 yıl önce evlenen ve çocuğu olmayan Birgül Akpınar'ı (39) eşi eve geldiğinde yatak odasında iple asılı halde buldu. Kocanın çığlıklarını duyan komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Birgül Akpınar, herhangi bir not bırakmadığı için intiharının sebebi anlaşılamadı. Yapılan incelemenin ardından cenaze otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Birgül Akpınar'ın, bir otelde bulaşıkçı olarak çalışırken, bir iş arkadaşının tacizine uğradığı ve tacizin devam etmesi üzerine şikayetçi olduğu öğrenildi.

İddiaya göre genç kadının, 2 şahidinin mahkemede ifadelerini değiştirdiği ve aleyhine şahitlik yaptıkları için davayı kaybettiğini söylediği ileri sürüldü.