Talat Bulut: "Bana 'Ne tatlı adamsın' diyordu"

Taciz iddialarıyla gündeme gelen oyuncu Talat Bulut, bir kez açıklamada bulundu. Bulut, "Kravatımı istememe rağmen sürekli düzeltmek için geliyordu ve 'Ne tatlı adamsın' diyordu" ifadelerini kullandı.

Talat Bulut: "Bana 'Ne tatlı adamsın' diyordu"
Habertürk'te yer alan habere göre 'Yasak Elma' dizisinin başrol oyuncularından Talat Bulut'un sette çalışan genç asistanı taciz ettiği iddiaları ortalığı karıştırmıştı. Bulut sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Yasak Elma dizisinin setinde Talat Bulut’un tacizine uğradığını iddia eden kostüm asistanı Özge Ş. şikayetçi olacağını söyledi. Genç kadın, “Dava açacağım şahitlerimle. Yaptıkları cezasız kalmamalı, başka kimse benimle aynı şeyi yaşamasın” dedi.

Bulut ayrıca, "Son bir kaç gündür hakkımda çıkan asılsız iddiaları şaşkınlıkla izliyorum. Gerçekle hiçbir alakası olmayan bu ithamlar beni ve ailemi çok üzdü. Bu gerçek dışı iddiayı ortaya atan ilgili kişi ve bilip bilmeden karalayıcı yorum yapıp hakaret eden herkes hakkında yargı yoluna başvuracağımı kamuoyunun bilgisine sunarım." ifadelerini kullandı.

Talat Bulut , bugün de bir tv yayınına katıldı ve şu ifadeleri kullandı:

"Kravatımı istememe rağmen sürekli düzeltmek için geliyordu ve 'Ne tatlı adamsın' diyordu. Bu perşembe gecesi patlak vermiş. Kız salı günü dudağımdan öptü diye sızdırmış. Benim menajerim kesinlikle uzlaşmak istemedi. Samimiyetimi yanlış anlıyorlarsa benim problemim değil. Fatih Aksoy sözleşmemi feshedebilir. Pazartesi Fatih Bey'in yanındaydım. Anlattım, 'Ben sana inanıyorum' dedi. Benim kızım travma yaşadı ve bunun hesabını verecekler. Kızıma karşı hesabı vermek zorundalar.

HANDE ATAİZİ AÇIKLAMASI

Aynı hareketi Cihan Ünal'a da yaptı. Neden bugüne kadar sustu kendisi. 18 sene sonra basının önüne çıkıp gündeme gelmek mi amacı? Kendisi hiçbir dizide yok..."